Televisió

'El Hormiguero': Orestes confessa com es relaxa fora de ‘Pasapalabra’

El concursant burgalès ha revelat en la seva visita al programa de Pablo Motos quin és l’inusual mètode que utilitza per desconnectar

  • Això és el que més odia Orestes que li preguntin sobre ‘Pasapalabra’

  • ‘Pasapalabra’ felicita Orestes i fica la pota: el pot és a prop

'El Hormiguero': Orestes confessa com es relaxa fora de ‘Pasapalabra’

'Pasapalabra' - Antena 3

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Orestes Barbero, concursant de ‘Pasapalabra’, ha visitat ‘El Hormiguero’ aquest dimarts. Ho ha fet acompanyat de Rafa Castaño, company i màxim rival en el programa presentat per Roberto Leal. Durant la seva entrevista amb Pablo Motos, el participant burgalès ha confessat alguns secrets sobre com estudia i es prepara per al ‘Rosco’.

Així mateix, entre les curiositats sobre la seva vida fora de plató, Orestes ha revelat com aconsegueix desconnectar: «Faig exàmens per relaxar-me», ha dit.

Estudi i desconnexió

Notícies relacionades

Pablo Motos no ha dubtat a preguntar als seus convidats sobre el temps que dediquen a estudiar i preparar-se per a ‘Pasapalabra’: «Al principi estudiava 12 o 14 hores al dia els set dies de la setmana, però no s’ha de sobrecarregar el cap. Ara només dos o tres i en estones lliures», ha declarat Rafa, que utilitza una ‘app’ amb un format similar a la del concurs.

Per la seva banda, Orestes ha contestat a la pregunta fent al·lusió a les regles mnemotècniques que utilitza per memoritzar possibles solucions a les lletres del ‘Rosco’. Així mateix, també ha destacat l’inusual mètode que utilitza perquè el programa no «monopolitzi» la seva vida: «Com que estudio filosofia, faig exàmens per relaxar-me», ha explicat.