Televisió

La inesperada mort d’un personatge de ‘La que se avecina’ commou els espectadors

  • Telecinco estrena la nova temporada de ‘La que se avecina ’ amb nou edifici i personatges

  • L’actor d’‘Aquí no hay quien viva’ que s’ha vist obligat a retirar-se per parkinson

La inesperada mort d’un personatge de ‘La que se avecina’ commou els espectadors

Archivo

1
Es llegeix en minuts

El nou episodi de ‘La que se avecina’, estrenat a Amazon Prime Video el divendres 16 de desembre, no va decebre els espectadors, i és que la mort d’un personatge que apareixia en la comèdia des de l’any 2009 va sorprendre molts. Compte, espòilers a continuació.

El personatge en qüestió és Pilar, interpretada per Ana Frau, que perd la vida per un accident amb un piló. La mare de Berta (Nathalie Seseña) va aparèixer per primera vegada en la tercera temporada de la sèrie i des d’aleshores apareixia de manera puntual. Però el seu personatge va passar a ser més protagonista en els nous capítols d’aquesta última temporada, emesa el 2022.

El personatge de Pilar tindrà més repercussió amb l’evolució de la relació amb el seu gendre, Antonio Recio (interpretat per Jordi Sánchez), que surt de la presó i es troba amb la seva sogra quan torna a casa amb Berta. A Pilar, que havia patit un ictus, no li n’havia quedat cap altra que tornar a viure amb la seva filla i Antonio sembla que està molt en desacord amb la idea de tenir la seva sogra a casa tot el dia.

Fatídic accident

Notícies relacionades

La relació entre Pilar i Antonio va evolucionant a mesura que van passant temps junts i fins i tot ella li ofereix ajuda econòmica per poder recuperar el famós negoci d’Antonio, Mariscos Recio.

Però tot es torça en un fatídic accident de camí d’una de les seves revisions mèdiques. Fina (interpretada per Petra Martínez) i Menchu (Loles León) s’ofereixen a portar-la al metge, ja que Berta i Antonio estan ocupats en aquell moment. I amb la característica filosofia de les veïnes, convencen Pilar, que va en cadira de rodes, que la recuperació és mental. Així doncs, acaben aixecant-la de la seva cadira i la fan caminar sola pel carrer, però cau i es fa un cop al cap contra un piló i finalment mor.