Televisió

Nou càstig per a l’Orestes a ‘Pasapalabra’ (va a la cadira blava avui....)

  • El concursant burgalès haurà de superar la prova per tornar al ‘rosco’ del programa d’Antena 3

  • El Rafa es queda a dues paraules del pot després d’una remuntada i envia l’Orestes a la cadira blava

Nou càstig per a l’Orestes a ‘Pasapalabra’ (va a la cadira blava avui....)
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els concursants Rafa Castaño i Orestes Barbero mantenen des de fa mesos el seu duel particular a Pasapalabra. Mentre que el participant sevillà ha sigut diverses vegades a prop d’aconseguir el ’Rosco’, el seu rival burgalès no para de batre rècords dins del programa presentat per Roberto Leal. Tanmateix, aquesta vegada ha sigut el Rafa qui ha aconseguit la victòria del programa de dimecres.

En contraposició, l’Orestes haurà de tornar a la cadira blava, una prova en què els perdedors de l’últim programa tenen l’oportunitat de reincorporar-se sempre que guanyin un nou rival. Aquesta repesca se celebra davant les càmeres just abans de començar el programa.

Novetats de la repesca

Notícies relacionades

Després que Antena 3 hagi fet oficial l’anunci que el Rafa és el guanyador de l’últim programa, el seu contrincant, Orestes, s’haurà de guanyar tornar al programa des de la cadira blava. Aquesta prova de repesca es va implementar fa set anys, coincidint amb el vuitè aniversari del programa original de Telecinco. Des d’aleshores, s’ha mantingut inalterable malgrat el canvi de productora i de presentador.

Ara bé, la cadira blava sí que ha tingut algunes modificacions en el seu format des de la seva integració al programa. La principal novetat que s’ha incorporat aquesta edició, per tal d’aportar més emoció, és la de mantenir l’anonimat dels participants fins a la seva presentació. D’aquesta manera, la persona que ha caigut derrotada en l’últim programa no sap a qui s’enfrontarà fins a l’inici de la prova.