Televisió

‘Pasapalabra’ confirma el Rafa com a guanyador del programa

  • El programa d’Antena 3 ha anunciat una nova victòria del sevillà, que ha estat diverses vegades a punt de completar el ‘rosco’

  • L’Orestes torna a fer de les seves a ‘Pasapalabra’ abans del ‘rosco’

  • Nou possible nom al ‘rosco’ de ‘Pasapalabra’: «Li posarem aquest»

‘Pasapalabra’ confirma el Rafa com a guanyador del programa

ATRESMEDIA TELEVISIÓN

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El duel particular que mantenen des de fa mesos Rafa Castaño i Orestes Barbero al Pasapalabra sembla que no s’acabi mai. Els concursants s’enfronten cada tarda a les 20.00 hores per veure qui aconsegueix emportar-se la victòria i, sobretot, el ‘rosco’. Fins ara, l’Orestes s’havia postulat com el rival a batre, aconseguint tota mena de rècords dins el programa presentat per Roberto Leal.

Tanmateix, un més que digne competidor com el Rafa comença a plantar-li cara al burgalès, que acumula gairebé 300 participacions en el programa. El 7 novembre, el sevillà va aconseguir per sorpresa la victòria, trencant així la ratxa de l’Orestes. Ara, Antena 3 ha fet oficial l’anunci d’una nova victòria del Rafa aquest dimecres.

Un altre ‘gairebé, però no’

Notícies relacionades

Després de diversos empats entre l’Orestes i el Rafa, el participant sevillà va estar a punt, una altra vegada, d’aconseguir el ‘rosco’. El cognom d’un cantant va ser l’únic que va impedir que el Rafa aconseguís el premi d’1.756.000 euros, una cosa que ja li ha passat fins a cinc vegades.

A l’altra banda, l’Orestes ha presenciat alguns d’aquests ‘gairebé, però no’ sabent la resposta que li faltava al seu rival, amb la qual cosa si hagués tingut el ‘rosco’ s’hauria emportat el xec. Sense anar més lluny, dimarts passat, Roberto Leal va preguntar-li al sevillà el «nom del cabdill iber que, juntament amb Indíbil, va dirigir una revolta contra els romans al segle III aC»; i no va saber respondre correctament. Després, l’Orestes va confessar que coneixia la resposta, que era Mandoni.