‘Reality’ de Netflix

¿Com passen l’estiu els ‘pijos’ de ‘First class’?

Hem vist a la pantalla com treballen i es diverteixen a tot drap, i ara volem saber què fan els dies d’estiu

¿Com passen l’estiu els ‘pijos’ de ‘First class’?
5
Es llegeix en minuts
Inés Álvarez
Inés Álvarez

Periodista

Especialista en programes de televisió i sèries

Ubicada/t a Barcelona

ver +

A l’estiu Instagram està ple d’activitat, perquè els nostres amics i familiars han abandonat per uns dies la rutina i volen mostrar sense ordre ni concert com de fantàsticament bé s’ho estan passant. Aquest any, com que els espectadors de Netflix han deixat que una colla de ‘pijos’ de Barcelona, protagonistes de ‘First class’, entressin en les seves vides, potser els agradaria conèixer on passen les vacances. Tot i que els facin molta enveja. Per ara, les destinacions que han escollit són molt pròximes, tot i que les visquin amb gran intensitat. I és que, ja se sap, els ‘pijos’ solen fer els seus grans viatges en èpoques no estivals, en escapades que els permeten no trobar-se amb la resta dels mortals.

Però vegem, a través d’aquest aparador per antonomàsia que és Instagram on s’han deixat caure:

Per començar, sàpiguen que el problema de sobrepès que tenia el dissenyador Archie Alled-Martínez està solucionat. No se sap si ha sigut per una sobredosi de punxades del seu esforçat nutricionista o per una dieta fèrria, però el cas és que ha dit adeu als quilos de més i al bigoti, i ara aparenta la seva edat. D’altra banda, acostumats a la seva exhibició sense objeccions de la seva vida de luxe, el que s’ha vist ara sembla ‘senzillet’. Ha estat un parell de dies a Alanís, Sevilla, el poble d’un gran amic de la infància, on ha visitat el bar de Mou, que no és gaire glamurós, però sí acollidor.

També a la serra de Tramuntana, a Mallorca, allotjat a l’Hostal Vista Alegre, que no és de luxe asiàtic, però sí d’allò més bufó i té unes vistes que no fan falta quadros. Ni Netflix (amb perdó). Entremig, va passar un dia per Barcelona i es va fer unes fotos amb la ‘cap’, Marta Torné (la creadora de l’invent). I com que sempre li queda Begur, disfruta entre amics d’aquesta preciosa casa dalt d’una cala que va exhibir a ‘First class’.  

Feliç cap per avall

L’hiperactiu (i ara afaitat) Aldo Comas no para ni a l’estiu. Un estiu que va començar de la manera més trista amb la mort de la seva àvia Pilar, aquella dona elegant i culta que es va emportar ‘First class’ perquè li donés la seva opinió sobre les seves pintures. I que, tot i que amb subtilesa, l’hi va donar. Amb la pena per dins, l’artista multidisciplinari s’ha instal·lat a Eivissa, on ha organitzat una exposició ‘molona’ al terrat del Gran Hotel Montesol.

També ha disfrutat a Empuriabrava penjat cap per avall d’una avioneta. «I després, un arròs», deia en el seu ‘post’. Es nota que no se li regira l’estómac. Fins i tot s’ha marcat amb els seus col·legues paracaigudistes el segon rècord de la història a Espanya de vol ‘head down’ en seqüencial (¡olè tu!), que es veu que és la posició més complicada d’aquest esport. I encara hi ha hagut temps per a una escapadeta a l’illa canària de Tenerife amb la seva dona, l’actriu de ‘La que se avecina’ Macarena Gómez.

Festa i calma a les Balears

A Eivissa està passant l’estiu també Amanda Portillo, a jutjar pels seus ‘stories’ d’Instagram. Punxant (perquè a més d’una reconeguda il·lustradora és discjòquei), menjant-se copes de gelat ‘king size’ i disfrutant amb amics en festes i vetllades jugant a cartes. A la veïna, i més tranquil·la, Menorca ha inaugurat Àlex Agulló el mes d’agost, on s’ha deixat fotografiar amb els bonics capvespres illencs. «‘Sensasión de vivir (again)’», diu amb la posta de sol de fons. Abans, havia viatjat a Amsterdam amb el dissenyador Juan Avellaneda i després s’havia posat un vestit rosa per anar al casament d’uns amics d’alt estànding però informal.

Les dues veteranes del clan, Clara Courel i Lucía Sáez-Benito, no donen gaires pistes del seu estiueig a les xarxes. La primera només es fa ressò en les seves ‘stories’ de les moltes felicitacions i mostres d’amor que ha rebut pel seu aniversari, que va ser el 3 d’agost. En una apareix una imatge seva amb un extravagant vestit asseguda en un bus, en què el dissenyador Domingo Rodríguez la defineix com «una ‘bussiness woman’ que no té por del transport públic». Tal qual. I comparteix imatges d’un soparet amb la seva família per celebrar-ho, en què presenta la seva mare, l’elegant senyora que la va parir un dia com aquest «del segle XX». 

L’altra dama sense edat, que no es prodiga gaire a les xarxes, Lucía, només ha presentat la moníssima mininevereta rosa amb nansa, que ben bé podria ser un bolso d’aquests estrambòtics de Balenciaga, i la bosseta de Christian Dior on porta el seu gosset. I apareix formidable prenent el sol i sopant en companyia del seu adorat Àlex Agulló, a qui li va mostrar el seu amor tatuant-se el seu nom, moment que va recollir ‘First class’.

Una mare i ¿una nova parella?

Notícies relacionades

Una mare i ¿una nova parella?L’encaramel·lat matrimoni format per Zaida Márquez i Marc Patsy no ha compartit públicament les seves vacances; però sí que ho ha fet Carola Etxart, que ha viscut el seu primer estiu com a mare, disfrutant del seu petit Neo amb la seva parella, Andrei Warren, en una magnífica finca d’Orient (Mallorca) i assistint a espectaculars albades a la platja de Cullera. Tot i que aquesta vegada no són el colofó d’una gresca, sinó l’hora en què es lleva el seu nadó. 

A la xef Mailen Kao se la veu feliç i assilvestrada a Menorca en companyia d’Álex Sáez, el jove model a qui tenia amargat Archie a ‘First class’, en posats que mostren molta complicitat: encenent-li ella el cigarro amb un encenedor que subjecta entre els dits del peu o ajaguts molt juntets a la sorra. ¿Ha sorgit un idil·li entre dos membres del ‘reality’? Per conèixer això i molt més caldrà esperar la temporada vinent de ‘First class’. Que, en vista de l’èxit, segur que n’hi haurà.