Estrena aquest dijous

‘Supervivientes’ torna per rescatar Telecinco amb tres forats setmanals en ‘prime time’

El ‘reality’ de Jorge Javier Vázquez, Lara Álvarez, Ion Aramendi i Carlos Sobera incorpora localitzacions a Hondures i més intervenció del públic

‘Supervivientes’ torna per rescatar Telecinco amb tres forats setmanals en ‘prime time’

MEDIASET

3
Es llegeix en minuts
Marisa de Dios
Marisa de Dios

Periodista

Especialista en sèries i programes de televisió

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Les aigües estan revoltes a Telecinco, que fa cinc mesos consecutius que perd la batalla de les audiències televisives davant Antena 3. La cadena va anotar al març el seu mínim mensual, amb un 11,9% de quota mitjana, i la seva màxima rival va aconseguir sobrepassar-la amb l’avantatge històric més gran en els últims 20 anys. Amb la crisi de ‘Sálvame’ encara latent, ni tan sols l’estrena de la premonitòria sèrie de Zelenski va donar una alegria a Mediaset. Amb aquest panorama difícil, Telecinco ha optat per recórrer al concurs que fins ara sempre li ha servit de salvavides, ‘Supervivientes’, que arriba aquest dijous, 21 d’abril, a les 22.00 hores, amb una nova temporada, disposat a rescatar la cadena espanyola experta en ‘realities’ i a nodrir de material, de passada, els seus programes del cor.

Tal és la confiança de Telecinco en el programa que li ha reservat tres forats setmanals en ‘prime time’: les gales dels dijous, amb Jorge Javier Vázquez al plató i Lara Álvarez des d’Hondures; els diumenges, amb ‘Superviventes: conexión Honduras’, a càrrec de Ion Aramendi i amb Álvarez des de Cayos Cochinos, i ‘Supervivientes: Tierra de nadie’, que s’estrenarà pròximament els dimarts amb Carlos Sobera al capdavant.

«La selva serà aquest any la gran protagonista», avança Álvarez, mentre el seu company Aramendi (que torna amb aquest projecte a la cadena en la qual va debutar com a reporter de ‘Sálvame’) incideix en «les situacions extremes» i «el joc psicològic» que planteja un xou com aquest. «En aquest format, l’edat és un plus, perquè ja saps el que és la vida», afegeix Vázquez.

Primeres discussions

Els 16 participants de ‘Superviventes 2022’ ja fa uns dies que caldegen l’ambient a Hondures i sembla que no estan perdent el temps, perquè ja han saltat les primeres discussions. Com és habitual, només aquells que estiguin molt bregats en l’ecosistema Mediaset podran presumir de conèixer totes les cares que veurem en el ‘reality’ dels robinsons. La gran estrella d’aquesta edició, això, sí, és Nacho Palau, objectiu de la premsa rosa des de la seva ruptura amb Miguel Bosé el 2018, amb el qual va mantenir una relació que va durar 26 anys. «S’ha parlat molt de mi. I ara m’agradaria que la gent s’emportés una bona impressió», ha deixat caure a les càmeres de Telecinco el gemmòleg i ceramista.

Als 200.000 euros en joc hi optaran també la guanyadora d’‘OT 2’, Ainhoa Cantalapiedra; l’excomponent de Cruz y Raya Juan Muñoz; el campió d’esgrima Yulen Pereira; el model i cosí llunyà del Rei Ignacio de Borbón, i el culturista i nòvio d’Enrique del Pozo, Rubén Sánchez Montesinos; a més de rostres sorgits de l’univers Mediaset, com Desirée Rodríguez (‘Gran Hermano 14’); Alejandro Nieto (‘Gran Hermano VIP 4’ i ‘La isla de las tentaciones’); la seva nòvia, Tania Medina (‘La isla de las tentaciones’); Kiko Matamoros (‘Sálvame’ i ‘Viva la vida’); Marta Peñate (‘Gran Hermano 16’ i ‘La isla de las tentaciones’); Anabel Pantoja (‘Sálvame’ i ‘Supervivientes 2014’, en què va durar 14 dies); la model veneçolana Mariana Rodríguez (‘Gran Hermano VIP’ d’Itàlia); Charo Vega, examiga d’Isabel Pantoja; l’actor Anuar Beno, germà d’Asraf, de ‘Gran Hermano VIP 6’, i Ana Luque, amiga d’Olga Moreno, guanyadora de ‘Superviventes 2021’.

Votacions gratuïtes

Per primera vegada en el concurs, l’audiència podrà votar de manera gratuïta en els suports digitals del ‘reality’. La contribució del públic guanyarà pes i serà decisiva des del primer dia, ja que triarà la configuració dels dos equips en els quals es dividiran els concursants tot just llançar-se al mar en helicòpter aquest mateix dijous.

Notícies relacionades

Amb els grups ja configurats, els robinsons s’enfrontaran a dues realitats molt diferents. Els que recalin a Playa Royale tindran la supervivència més fàcil, mentre que els que arribin a Playa Fatal patiran més carències. Una nova localització se sumarà aquest any, Playa Paraíso, amb un misteriós ‘paràsit’ que complicarà el dia a dia als concursants.

Els subscriptors de Mitele Plus disfrutaran de contingut addicional divers en la plataforma de Mediaset, com el programa diari ‘Infiltrados en Honduras’, amb Alexia Rivas i Iban García; ‘Supervivientes: diario’, i mitja hora extra els diumenges de ‘Supervivientes: conexión Honduras’. Aquest mateix dimarts, 19 d’abril, també tindran un avanç de l’aventura hondurenya amb un especial sobre les primeres hores de convivència a l’altre costat de l’Atlàntic.