DIA DE REIS

TV-3 ofereix la Gala Internacional de Màgia 21è Memorial Li-Chang

L’especial, que recull l’actuació dels millors mags en el festival de màgia de Badalona, s’emetrà el dia 6, a les 12.45 hores

TV-3 ofereix la Gala Internacional de Màgia 21è Memorial Li-Chang

JOSEP GARCIA 28/02/2021 BADALONA GALA INTERNACIONAL DEL FESTIVAL DE MAGIA LI-CHANG A LA FOTO MAG EDGARD FOTOGRAFIA

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

TV-3 oferirà aquest dijous, dia de Reis, a les 12.45 hores, un especial de màgia amb l’emissió de la 21a edició de la Gala Internacional de Màgia XXI Memorial Li-Chang, del Festival de Màgia de Badalona, un dels certàmens de referència internacional més prestigiosos al món de la màgia i l’il·lusionisme.

El Teatre Zorrilla de Badalona va ser l’escenari que va acollir la gran exhibició de màgia el passat 27 de febrer. L’esdeveniment va aplegar set magnífics mags de gran nivell, projecció i reconeixement mundial. Malgrat les dificultats a causa de la pandèmia, l’espectacle va comptar amb la participació dels millors mags i magues del moment en una gala dirigida, un any més, per Enric Magoo.

El presentador de la vetllada va ser Karim, un innovador mag i monologuista d’Astúries que no ha deixat de guanyar premis i que és un dels presentadors més sol·licitats als festivals de màgia de tot l’Estat per la seva simpatia i capacitat de comunicar.

Durant la gala, es va poder veure la màgia teatral de Rubén Vilagrand, d’Úbeda, que és Premi Nacional de Màgia. Amb facilitat per entretenir al públic amb la seva enorme maleta plena de somnis i els seus grans dots interpretatius, es posa a la pell d’un personatge excèntric que compagina la màgia i el mim d’una manera molt especial.

Solange Kardinaly, una maga portuguesa especialista en canvis ràpids de vestuari, va presentar el seu xou, que ha viatjat per tot el planeta i ha guanyat moltíssims guardons. Representant de la tercera generació d’una família de mags, s’ha especialitzat en canvis ràpids de vestuari, una disciplina poc vista en el món de la màgia.

També van participar en l’espectacle Marco Zoppi & Rolanda, una parella italiana que combina dues especialitats: Marco, com a il·lusionista, domina l’art de les bombolles màgiques, i Rolanda, amb una llanterna màgica, dibuixa i escriu en la foscor.

El mag canari Héctor Mancha, expert en manipulació, una de les especialitats més difícils de l’il·lusionisme, va oferir de manera magistral el número amb què va aconseguir el Gran Premi Mundial de Màgia FISM el 2015.

Notícies relacionades

I el català Mag Edgard, Primer Premi Nacional de Màgia amb ‘Grans I·lusions’, va presentar un número de grans il·lusions, barrejant la teatralitat amb sorprenents i innovadores il·lusions, que van provocar un gran impacte en el públic.

 

Temes:

Màgia