Després de mesos allunyada de casa

La princesa Charlene torna a Mònaco ja recuperada de la seva greu infecció

La dona d’Albert de Mònaco es mantenia a Sud-àfrica des que va emmalaltir al maig, va ser operada a l’agost i posteriorment hospitalitzada al setembre després de patir una recaiguda

La princesa Charlene torna a Mònaco ja recuperada de la seva greu infecció
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La princesa Charlene ha tornat a Mònaco aquest dilluns després de passar diversos mesos a Sud-àfrica recuperant-se de l’operació a la qual es va haver de sotmetre després de patir problemes de salut en la seva visita a aquest país, segons han informat fonts de la família reial de Mònaco. L’avió reial en el qual viatjava la princesa ha aterrat a Niça procedent de la ciutat sud-africana de Durba, on es trobava des de principis del mes de setembre passat.

Notícies relacionades

Charlene, de 43 anys, que és de nacionalitat sud-africana, s’havia sotmès a una operació el 13 d’agost passat, de la qual han transcendit pocs detalls. Però, poc després, a principis de setembre, va haver de ser ingressada d’urgència a l’Hospital Netcare Alberlito, després de desmaiar-se a l’hotel on s’allotjava, a causa de les complicacions de la greu infecció d’oïda, nas i coll que havia contret al maig. L’ingrés el va fer amb un àlies per perseverar la seva intimitat.

En aquells mesos en què no ha pogut sortir del seu país d’origen l’exnedadora olímpica ha anat rebent la visita del seu marit, Albert de Mònaco, i els seus fills, els bessons Jacques i Gabriella, de 6 anys, l’han anat visitant. Les complicacions que ha patit en la seva salut des de fa sis mesos i que els ha mantingut separats ha impedit al matrimoni celebrar els seus primers 10 anys de casats, que es van complir el 2 de juliol passat. Fins ara no ha pogut tornar a Mònaco ja que la pressió que hi ha dins de la cabina de l’avió hauria pogut agreujar la seva malaltia.