Estrena dilluns, 25

Ivan Labanda muntarà un karaoke sobre rodes a ‘Labanda sonora’

El programa acollirà artistes reconeguts com Els Amics dels Arts, Jon Dausà i Álex Ubago, que cantaran al cotxe amb el presentador els seus grans èxits i fites de la memòria col·lectiva

Ivan Labanda muntarà un karaoke sobre rodes a ‘Labanda sonora’
1
Es llegeix en minuts
Inés Álvarez
Inés Álvarez

Periodista

Especialista en programes de televisió i sèries

Ubicada/t a Barcelona

ver +

A partir de dilluns 25, la música no para a TV-3 després de l’episodi de la sèrie ‘L’última nit del karaoke’. D’això s’encarregarà l’actor, cantant i presentador Ivan Labanda, amb ‘Labanda sonora’, un espai en el qual, pujat en un cotxe, cantarà acompanyat d’artistes reconeguts els seus grans èxits i altres grans fites de la memòria col·lectiva. «És fer un recorregut musical per on el convidat ens porti. Sempre tot des d’un to amable, blanc i des de l’humor», explica el presentador. 

L’humor és molt important per a l’actor, que hem vist durant molts anys a la pell de personatges del programa de sàtira política ‘Polònia’. «No sé treballar sense humor, perquè la vida sense humor i sense música no té sentit», confessa. El format beu de ‘Carpool Karaoke’, una secció que des de 2015 realitza el britànic James Corden al programa ‘The Late Late Show’, «que es va viralitzar moltíssim fa anys i ara ho farem a TV-3 amb gent d’aquí», comenta. 

I aquesta gent d’aquí, aquests artistes als quals es refereix, són Els Amics de les Arts, Suu, Lildami, Joan Dausà, Álex Ubago, Rigoberta Bandini, Ladilla Rusa, Lluís Gavaldà, Nil Moliner... «Estem supercontents amb els artistes, que venen a veure què és això, però tots acaben dient: «¡Que bé que m’ho he passat!», explica.

Els primers convidats

Notícies relacionades

En el primer programa, Dani Alegret, Joan Enric Barceló i Ferran Piqué, components d’Els Amics de les Arts, s’atreviran amb una obra mestra com ‘Bohemian Rhapsody’ i es tornaran bojos amb la sintonia de Bola de drac. També pujaran al cotxe i s’uniran a la festa Suu i Lildami, que compartiran ruta i gustos musicals. Com Melendi i el seu ‘Caminando por la vida’

Ivan Labanda aprofitarà per renovar la seva imatge i aprendre a rapejar. Al final del programa, el convidat serà Joan Dausà, l’actor que interpreta el paper de Max a ‘L’última nit del karaoke’. El cantautor ampliarà el seu repertori amb versions molt escoltades de grans fites de Perales, Camilo Sesto i Laura Pausini.

Temes:

Ivan Labanda