Duel ajustat

Sofía Álvarez, la prodigiosa guanyadora del premi de ‘Pasapalabra’

La doctora bilbaïna encadenava vuit setmanes en el concurs d’Antena 3

Sofía Álvarez, la prodigiosa guanyadora del premi de ‘Pasapalabra’

ATRESMEDIA

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Pregunta: «Amb l’H: cognom del compositor autor de la banda sonora de la pel·lícula ‘El hombre que vendió su alma’. Resposta: «Herrmann». Aquesta contestació va donar ahir a Sofía Álvarez el pot de ‘Pasapalabra’, que ascendia aquest dilluns a 466.000 euros.

Vuit setmanes després de començar la seva etapa en el programa d’Antena 3, l’eficaç doctora bilbaïna va agafar el relleu de Pablo Díaz com a nova campiona de ‘Pasapalabra’ al respondre correctament les 25 paraules de la prova final, el ‘tortell’, en un duel molt igualat amb el seu competidor, Marco Antonio, que es va quedar a tan sols una paraula (la V, amb 33 segons al davant) de completar la famosa prova.

1.363 paraules

Durant la seva estada al veterà concurs, la nova campiona ha guanyat els seus contrincants en 26 ocasions, ha empatat 18 vegades, ha encertat 1.363 paraules en total en el ‘tortell’ i ha superat 18 cadires blaves.

Notícies relacionades

Malgrat la gesta, Álvarez queda lluny del pot aconseguit per l’anterior campió, Pablo Díaz, que l’1 de juliol es va embutxacar ni més ni menys que 1.828.000 euros, després d’haver-se mantingut en el concurs durant més d’un any.

A part del presentador, Roberto Leal, els primers a felicitar-la van ser els seus fills. «Heu sigut la meva inspiració. Sempre he dit que volia venir aquí per obrir-los oportunitats», comentava feliç la guanyadora durant la videotrucada, que va assegurar a Leal: «Aquesta ha sigut l’experiència de la meva vida. No us oblidaré mai».