Estrena a Canal Cocina

Grans xefs presenten el seu ‘Productores con estrella’

A la producció original de la plataforma Grandes de la Cocina Española homenatgen els que els proveeixen de productes

El programa compta amb la participació de Joan Roca, Martín Berasategui, Ángel León, Jesús Sánchez, Quique Dacosta i Pedro Subijana

Grans xefs presenten el seu ‘Productores con estrella’
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La plataforma Canal Cuina estrena aquest dimarts, 14 (20.00 h) el programa ‘Productores con estrella’, la seva nova producció original, produïda per AMC Networks International, que descobreix quines són les matèries primeres que Joan Roca, Martín Berasategui, Ángel León, Jesús Sánchez, Quique Dacosta i Pedro Subijana utilitzen per a les seves creacions més sorprenents i les persones i històries que hi ha al darrere.

Creada i dirigida per la periodista Verónica Zumalacárregui, la sèrie presenta els mestres forners, formatgers, agricultors, pescadors i ramaders amb els productes artesans que han captivat eals xefs més importants del nostre país. Aliats de la seva cuina i coneixedors d’un producte de màxima qualitat que els inspira per elaborar les receptes que els han portat al cim de la gastronomia mundial.

El dia a a dia

Notícies relacionades

En cada episodi, el protagonista és un productor que subministra el seu producte a un restaurant espanyol amb tres estrelles Michelin. Les seves professions sempre comporten certa originalitat, ja sigui per la seva estètica, la seva complexitat o unicitat. El programa comença amb el testimoni del productor, que explica com és el seu dia a dia; qui li va ensenyar l’ofici; a qui ensenyarà ell; quins sacrificis porta; i quina és la seva relació amb el xef d’alta cuina a qui distribueix el seu gènere.

Després de fer un recorregut per la seva jornada i preparar la narració amb la dels seus familiars, companys i amics, el proveïdor es reuneix amb el cuiner tres estrelles Michelin, que parla de la seva relació pròxima amb el productor, posa en relleu la seva personalitat i la seva feina, i acaba elaborant una recepta amb la matèria primera en qüestió.

Temes:

Joan Roca