Col·laboració radiofònica

Terribas es converteix en tertuliana juntament amb Pablo Iglesias

La periodista s’incorpora al programa de RAC-1 amb què havia competit des de Catalunya Ràdio

Terribas es converteix en tertuliana juntament amb Pablo Iglesias
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La periodista Mònica Terribas s’incorporarà, juntament amb l’exvicepresident del Govern Pablo Iglesias, a la tertúlia dels dilluns del programa radiofònic El món a RAC1, que avui ha començat la seva nova temporada. Es dona el cas que Terribas havia competit per l’audiència radiofònica dels matins amb aquest mateix programa des de l’antena de Catalunya Ràdio.

Terribas ha explicat que ha acceptat el lloc per la insistència del conductor del programa, Jordi Basté, amb qui dirigeix un altre programa a TV-3, i ha aclarit que sempre ha sigut crítica amb les tendències de les tertúlies, però creu que són una espai important per a «escoltar i aprendre dels altres», segons un comunicat de l’emissora.

Directora de TV-3

Mònica Terribas va ser directora de la Televisió de Catalunya entre el 2008 i el 2012 i un any després es va passar a la ràdio per presentar i dirigir ‘El matí de Catalunya Ràdio’, un programa del qual va estar al capdavant fins a l’any passat.

«Una taula amb persones que et poden fer reflexionar i canviar d’opinió és un espai interessant, i amb el Pablo hi haurà moltes coses que no compartirem i altres que sí», ha dit, amb referència a compartir aquest espai amb qui va ser líder d’Unides Podem.

Parlar de política

Notícies relacionades

La periodista espera que aquesta sigui una temporada en què es parli de moltes coses, perquè «la política és molt important i hem de demanar totes les explicacions que siguin necessàries».

Parlarà de la crisi política catalana, que creu que «persisteix i no acabarà aviat», però opina que això no pot fer que s’oblidin temes com el preu de la llum o les més de dues milions de persones que estan en risc d’exclusió i pobresa.