Nova vida

Pablo Iglesias suma una tercera col·laboració als mitjans i debatrà setmanalment amb Carmen Calvo

  • Hora25 ha anunciat que cada dilluns del seu programa estarà protagonitzada pels dos exvicepresidents més l’exministre Juan Manuel García Margallo

Pablo Iglesias suma una tercera col·laboració als mitjans i debatrà setmanalment amb Carmen Calvo
1
Es llegeix en minuts
Europa Press

L’exvicepresident Pablo Iglesias, líder fundador de Podem, ha sumat una tercera col·laboració als mitjans de comunicació i cada setmana participarà en una tertúlia a la cadena SER amb la socialista Carmen Calvo, també exvicepresidenta del Govern.

Segons ha anunciat el presentador d’Hora25, Aimar Bretos, cada dilluns del seu programa estarà protagonitzada pels dos exvicepresidents més l’exministre Juan Manuel García Margallo, actualment eurodiputat del PP. Tots tres començaran el dia 6 de setembre.

Per a la socialista Carmen Calvo serà una de les seves primeres aparicions públiques des de la sortida del Govern, tot i que en el seu cas no es va retirar de la política, sinó que continua sent diputada del PSOE al Congrés.

En el cas d’Iglesias, aquesta tertúlia és la tercera col·laboració als mitjans de comunicació anunciada en els últims dies. La setmana passada es va saber que també estarà setmanalment a l’emissora catalana Rac1 i al digital CTXT.

Qui fos secretari general de Podem ha assegurat que, després del seu abandonament de la política, «tocava» estar «callat»: «Quan un se’n va no pot en cap cas eclipsar els que es queden o molestar els que es queden», ha reconegut.

Notícies relacionades

Però ara se sent «molt relaxat i amb moltes ganes de fer coses». Segons va explicar, als mitjans pensa exercir de «periodista crític» i ha augurat que ho farà «bastant millor» que la tasca institucional.

Després d’abandonar la primera línia política passades les eleccions de la Comunitat de Madrid, ja havia transcendit que Iglesias s’incorporaria al setembre en un grup d’investigació del centre Internet Interdisciplinary Institute (IN3), adscrit a la Universitat Oberta de Catalunya (UOC), cosa que ha definit com «una oportunitat meravellosa».