Nous horitzons professionals

Pablo Iglesias, tertulià i investigador a Barcelona

Pablo Iglesias, tertulià i investigador a Barcelona
1
Es llegeix en minuts

L’exlíder del partit polític d’Unides Podem, Pablo Iglesias, tornarà a formar part del món mediàtic. Però aquesta vegada no s’involucrarà en l’àmbit polític, sinó que actuarà com a tertulià a ‘El món a RAC1’, el matinal radiofònic de Jordi Basté, el programa més escoltat de la ràdio a Catalunya. 

La incorporació de l’exvicepresident del govern espanyol és una de les novetats principals que s’han explicat aquest divendres en el programa especial de la presentació de la nova temporada des del Festival Les Nits d’Acústica, al Teatre El Jardí de Figueres. Així, Iglesias ha declarat que està «molt relaxat i amb moltes ganes de fer coses, de dialogar i aprendre».

Entre mons mediàtics

Pablo Iglesias va dimitir com a ministre i vicepresident del govern espanyol per ser candidat a la presidència de la comunitat de Madrid, però justament el mateix dia de les eleccions autonòmiques, el 4 de maig, va anunciar que deixava la política.

Notícies relacionades

Després de gairebé quatre mesos, a part de col·laborar en altres mitjans, és professor i està en un grup d’investigació adscrit a la Universitat Oberta de Catalunya (UOC), la Internet Interdisciplinary Institute (IN3): «Ara torno a fer el que feia abans, treballar com a investigador a la UOC i dedicar-se al periodisme crític. M’agrada més i crec que se’m dona millor que la política», ha explicat a RAC1.

D’aquesta manera, Pablo Iglesias també arrencarà un nou curs ple de canvis en el terreny personal i professional. L’exlíder de Podem ha desmentit, no obstant, que aquesta relació professional amb Barcelona suposi que vingui a viure a la capital catalana.