DILLUNS, 30 (15.55)

‘Com si fos ahir’ torna amb campanades de casament

La sèrie de sobretaula torna amb vells coneguts i la incorporació de nous personatges

Dilluns torna “Com si fos ahir” Dilluns, 30 d’agost, a les 15.55, la sèrie de la sobretaula de TV3

Dilluns torna “Com si fos ahir” Dilluns, 30 d’agost, a les 15.55, la sèrie de la sobretaula de TV3

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

Aquesta tarda de dilluns, 30 (15.55) torna a la sobretaula de TV-3 la sèrie ‘Com si fos ahir’ amb la seva cinquena temporada sense haver de superar els obstacles amb què es va trobar la quarta. Després del capítol emès el 16 de juliol, els protagonistes han passat l’estiu i han pogut reposar i refredar les situacions, en alguns casos, i estrènyer i consolidar vincles, en d’altres. La sèrie es prepara per a una tardor moguda, amb trames inèdites i tornades del passat. També arribaran personatges nous que complicaran encara més la vida als amics de la colla.

La principal incògnita amb la qual ‘Com si fos ahir’ va deixar l’espectador a principis d’estiu és si el Miquel i la Noe estan separats. Els últims dies d’emissió, els fans de la sèrie van viure els moments més difícils d’aquesta parella. ¿Com han d’haver passat l’estiu? ¿S’hauran reconciliat o no? El matrimoni compartia també l’espai professional. ¿Com afectarà la feina de la consultoria, si la situació no ha millorat?

El dilema de l’Eva i el Litus

Que l’Eva i el Litus tornin a estar junts no farà cap gràcia a la colla. ¿Qui dels dos serà el valent que els ho dirà? Si de tot el trastorn que va suposar la titularitat del pis i la reconciliació no n’ha sortit una relació sòlida, la parella ho tindrà difícil per trobar recolzament. Si, al contrari, ara són una família, els tocarà afrontar els problemes típics de dos joves, la Julia i l’Ismael. No ho tindran fàcil en cap de les dues alternatives.

La Cati ha iniciat un negoci que a poc a poc va prosperant. Sembla que té un futur esperançador com a empresària en el món de l’organització d’esdeveniments, i que il·lusió no li’n falta. No és cap secret que el Quim no se sent gens realitzat amb la feina. ¿Com se li posarà l’èxit de la seva dona, si el negoci té èxit?

El Jordi i la Gina viuen els principis d’una relació d’amor feliç, un dels millors moments d’una parella. Ara falta que ella s’integri al grup. ¿L’hi posaran fàcil? ¿I l’Anna i el Juli? ¿S’han oblidat l’un de l’altre? El destí tindrà un paper important en aquesta relació.

Vells coneguts

Entre els vells coneguts que tornen hi ha l’Andreu i la Pili, que han de decidir si reprenen el tractament de fertilitat, però un fet inesperat trastocarà els plans. I una altra tornada per a aquesta tardor és la de l’estafadora més encantadora de la sèrie, l’Eulèlia. Segur que l’Ivan i la Sílvia tenen moltes ganes de tornar a veure-la.

Notícies relacionades

Però també hi haurà personatges nous: La Gemma coneixerà un professor d’autoescola, el Toni (David Vert), que li complicarà molt la vida. A ella i a la Sílvia. A la Marta, un treballador nou del Burguer, l’Adam (Salvador Oliva), li aixafarà tots els plans del revés. La Júlia, ara ja a la universitat, fa una bona amiga, la Bea (Mariona Labrador).

I aquí teniu un espòiler. Ressonen campanes de casament a la sèrie. ¿Qui seran els nuvis?

Temes:

Elena Gadel