AQUEST DILLUNS, 21

'Com si fos ahir' torna sana i estàlvia

Superats els obstacles de la falta de pressupost i l'aturada per la pandèmia, la telenovel·la de TV-3 reprèn la temporada truncada

ialvarez49037283 television com si fos ahir190712161835

ialvarez49037283 television com si fos ahir190712161835

1
Es llegeix en minuts
Inés Álvarez
Inés Álvarez

Periodista

Especialista en programes de televisió i sèries

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Després de l’ensurt que va suposar que TV-3, a més de l’aturada de les gravacions de Com si fos ahir produïda per la pandèmia, anunciés a finals de juny que problemes pressupostaris posaven en perill la continuïtat de la telenovel·la de les sobretaules, l’equip ja ha començat aquest mes a gravar nous capítols. Amb això la cadena ja pot reprendre aquest dilluns, 21 (15.50) la temporada on va quedar truncada fa sis mesos. Són 22 capítols gravats abans de la crisi sanitària. I, com que als seguidors i, fins i tot, als actors els podria costar recordar en quin moment havien quedat les trames, la cadena va oferir aquest divendres passat un especial en què els uns i els altres es van poder posar al dia. 

Notícies relacionades

De manera que en l’esperat capítol d’avui es podrà veure que l’Andreu continua ajudant la Mercè i li aconsella que expliqui a la família que té la sida. D’altra banda, a la Pili no li fa gaire gràcia que el seu nòvio estigui tan pendent de la dona amb qui la va enganyar.  El Marc està preocupat també:  no sap on amagar els diners que guanya amb la droga. El Kevin li aconsella que sigui discret i no en gasti més del compte. Mentrestant, el Juanjo es vol assegurar que el Jordi és l’autor de la cançó Besos de agua. Aquest parla amb la Sílvia i es barallen per l’autoria.

L’equip està d’enhorabona, perquè alguns dels actors havien temut que la sèrie no seguís. «En algun moment vam tenir la sensació que ja no tornaria, però hem vist la llum», confessa feliç Eduard Farelo, actor que dona vida al Miquel. Sílvia Bel, que dona vida a la Marta, considera que no es podia perdre una tradició de novel·la de sobretaula tan arrelada a la televisió catalana i que, en el cas de Com si fos ahir, explica històries pròximes al teleespectador i molt quotidianes: «Ens agradaria poder explotar-la més, perquè encara dona molt de si», assegura.  

Temes:

Sèries