Relleu

Pau Fons, nou director d’Informatius de TVE

El periodista ocupava fins ara el càrrec de director de RTVE a les Balears

Pau Fons, nou director d’Informatius de TVE

RTVE

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

TVE prossegueix amb la seva renovació directiva. El periodista Pau Fons, fins ara director de RTVE a les Balears, ha sigut nomenat nou director d’Informatius de Televisió Espanyola pel director de Continguts Informatius de RTVE, Esteve Crespo.

Pau Fons Álvaro (València, 1982) és llicenciat en Comunicació Audiovisual per la Universitat de València i llicenciat en Periodisme per la Universitat Cardenal Herrera CEU. Vinculat a RTVE des del febrer del 2008, ha sigut director del Centre Territorial de RTVE a les Balears des del 2015.

Entre els anys 2012 i 2014 va ser editor de l’‘Informatiu Balear’ i durant els anys 2011 i 2012 va ser redactor dels programes ‘Comando actualidad’ i ‘+Gente’. Prèviament, entre el 2008 i el 2011 va ser redactor dels Serveis Informatius de RNE a Mallorca, i entre el 2005 i el 2008, redactor d’Informatius de RTVV Canal 9.

Mateu Ramonell, director de RTVE a les Balears

Notícies relacionades

Per la seva banda, el periodista Mateu Ramonell ha sigut nomenat nou director del centre de RTVE a les Balears en substitució de Pau Fons. Vinculat a RTVE des del 1986, és llicenciat en Ciències de la Informació per la Universitat Autònoma de Barcelona. Va començar la seva trajectòria professional el 1983 al ‘Diario Baleares’ i des del 1986 treballa a RTVE, tant a RNE com a TVE. Ha ocupat els càrrecs d’editor i cap d’Informatius.

També ha exercit la docència com a professor col·laborador en els estudis universitaris de Periodisme i Comunicació Audiovisual que s’imparteixen al CESAG. És premi Talent 2010 de l’Acadèmia de les Ciències i les Arts de la Televisió.

Temes:

TVE