Comiat a les xarxes

Mor Carlos Lorente, subdirector de Los 40 Principales

Presentadors de l’emissora i músics s’acomiaden del seu company a través de les xarxes socials

Mor Carlos Lorente, subdirector de Los 40 Principales
3
Es llegeix en minuts

El món de la música i de la comunicació està omplint les xarxes de missatges per acomiadar-se de Carlos Lorente, subdirector de Los40, després de conèixer-se la notícia de la seva inesperada mort. La mateixa emissora, a la qual havia estat lligat les últimes dues dècades, va ser l’encarregada d’anunciar ahir la trista notícia a través de les xarxes socials.

Notícies relacionades

Companys com Frank Blanco, Uri Sabat, Tony Aguilar el còmic Raúl Pérez i cantants com Aitana, Malú, Lola IndigoCepeda, Blas Cantó, Miki Núñez, Soraya i Pablo Alborán han volgut dedicar a Lorente emotius missatges als seus comptes socials, recordant el carinyo i la professionalitat amb què sempre els va tractar.

Un dels missatges més emotius ha sigut el de Frank Blanco, que va treballar amb Lorente durant la seva època de presentador d’‘Anda ya’, programa de Los40 en què l’actual subdirector de l’emissora va exercir com a productor. «Te n’has anat aquesta matinada massa aviat, sense que la vida t’avisés, sense poder acomiadar-te, i sense que poguéssim tenir aquest retrobament pendent. No t’oblidaré mai. Bon viatge, estimat meu».