Tu i jo som tres

La crítica de Monegal: Rocío, segona temporada utilitzant la Jurado

TELEVISION Ferran Monegal foto Tele 5 usa ahora a Rocío Jurado

TELEVISION Ferran Monegal foto Tele 5 usa ahora a Rocío Jurado

1
Es llegeix en minuts
Ferran Monegal
Ferran Monegal

Crític de televisió

ver +

El filó és fabulós. Molt superior al de Paquirrín contra la seva mama, la Pantoja. Jo crec que aquesta mina de negoci que ara ha trobat Tele 5 només es pot comparar al colossal culebró, ‘Ambiciones’, amb Belén i Jesulín de protagonistes, que va començar l’any 2000, i avui dia encara no s’ha extingit del tot. Ara m’estic referint a la telesèrie per capítols sobre Rocío Carrasco, que ahir va tancar la seva primera temporada emetent l’episodi número 12. El més ressaltable d’aquesta entrega és que ja ens van anunciar i ens van passar el tràiler ¡de la segona temporada!

¡Ah! Són llestíssims. Pel que sembla a Rocío Carrasco ja l’han fet gravar diversos capítols. Adverteixen que l’estrenaran la tardor 2021. En aquest avenç van ressaltar amb èmfasi aquesta impactant fraseologia: «¡Avarícia! ¡Enveja! ¡Secrets! ¡Traïció! ¡Venjança! ¡Hipocresia!» i afegien «¡Escac al clan!!» amb un explícit resum de què consistirà: «Ha arribat el moment de parlar d’Amador, de José Antonio, de Rosa, d’Ortega Cano, de Gloria i José Fernando...».

Notícies relacionades

O sigui, a Tele 5 van desplaçant l’objectiu cap a on intueixen més possibilitats de negoci. Primer va ser la violència de gènere, després han furgat en les vidrioses relacions amb els seus fills David i Rocío Flores, fins i tot quan eren menors d’edat, i ara, per a la segona temporada, se n’han adonat que aquesta frondosa i enfrontada família dels Carrasco, Flores, Jurado, Mohedano i Ortega Cano són una ganga colossal de què poden treure negre petroli durant molts mesos seguits. Com deien en un dels rètols «¡El clan no s’ho espera!», i de seguida van posar imatges a tota pantalla de la gran Rocío Jurado, amb una advertència que deia: «¡Ella també va ser una víctima!». ¡Ah! En això d’utilitzar els difunts estan entrenadíssims. Remouen les tombes sense cap escrúpol. Tenen l’arxiu ple d’imatges antigues. En manegen la memòria al seu gust.

Aquesta segona temporada de la telesèrie, titulada ‘En el nombre de Rocío’, serà una barbacoa de què no se salvarà ni la perruquera Raquel Mosquera. Però el negoci serà magnífic. Sessions de quatre hores de morbós xafarranxo seguides. I encara hi ha qui es creu que Tele 5 és una bandera contra la violència masclista. Que l’hi preguntin a Carlota Prado, la jove agredida, vexada, a ‘Gran Hermano’. Programa estrella. Pur ADN de Tele 5.