COL·LABORACIÓ EN EXCLUSIVA

El príncep Enric i Meghan Markle presenten la seva primera sèrie per a Netflix

‘Heart of Invictus’ narra el dia a dia d’un grup d’exmilitars amb discapacitat que es preparen per participar en els Jocs Invictus

L’acord entre la companyia audiovisual dels ducs de Sussex i la plataforma d’‘streaming’ es va firmar el 2010 per produir documentals, sèries, pel·lícules i espais infantils

El príncep Enric i Meghan Markle presenten la seva primera sèrie per a Netflix
2
Es llegeix en minuts

El príncep Enric i Meghan Markle han presentat la que serà la primera col·laboració entre Archewell Productions, la companyia audiovisual propietat dels ducs de Sussex, i la plataforma Netflix.

Es tracta de la sèrie documental ‘Heart of Invictus’, que mostrarà el dia a dia d’un grup d’exmembres de l’Exèrcit que van patir lesions en el transcurs de la seva activitat o que pateixen malalties i que ara miren d’arribar als Jocs Invictus, una competició promoguda pel príncep Enric per a militars amb discapacitats o lesions.

El príncep Enric serà productor executiu de la sèrie i també apareixerà en pantalla, en un paper encara per determinar. El director Orlando von Einsiedel i la productora Joanna Natasegara, que junts van guanyar l’Oscar al millor curtmetratge documental per «The White Helmets» (2016), agafaran les regnes d’aquesta sèrie.

«Històries commovedores»

«Des dels primers Jocs Invictus el 2014, vam saber que cada competidor contribuiria a la seva excepcional manera per formar un mosaic de resiliència, determinació i resolució», ha indicat avui el príncep Enric en un comunicat.

«Aquesta sèrie aportarà a les comunitats d’arreu del món una finestra a les històries commovedores i inspiradores d’aquests competidors», va afegir. Per la seva banda, el cap de continguts de Netflix, Ted Sarandos, va assegurar que Archewell Productions està desenvolupant «un ambiciós catàleg» que reflecteix els valors i les preocupacions d’Enric i Meghan.

«Des del moment que els vaig conèixer, em va quedar clar que els Jocs Invictus tenen un lloc molt especial als seus cors i jo no podria ser més feliç al veure que la seva primera sèrie per a Netflix mostrarà això al món d’una manera que mai s’ha vist abans», va afegir.

Acord el 2020

Notícies relacionades

Desvinculats de la vida monàrquica, el príncep Enric i la seva dona viuen a Califòrnia (EUA) des de la primavera del 2020 i, a més de la seva col·laboració amb Netflix, han provat sort a la ràdio amb el podcast Archewell Audio a Spotify.

‘Heart of Invictus’ s’emmarca en l’acord «milionari, exclusiu i per diversos anys», segons va publicar la premsa nord-americana, que els ducs de Sussex van firmar amb Netflix el setembre del 2020, per produir documentals, sèries, pel·lícules i espais infantils, entre altres formats. Entre els projectes anunciats en la firma de l’acord de col·laboració hi havia «una innovadora sèrie documental de naturalesa i una sèrie animada que celebra dones que inspiren».