TU I JO SOM TRES

Buenafuente relaxa els esfínters

2
Es llegeix en minuts
Ferran Monegal
Ferran Monegal

Crític de televisió

ver +

Ha causat molta excitació i gresca el succés que va tenir lloc ahir a la nit a ‘Late motiv’ (Movistar+). De sobte Berto Romero es va aixecar de la butaca, es va baixar els pantalons i es va quedar en calçotets. Home, mirat des del punt de vista estrictament televisiu quedar-se en tapall no és cap novetat en aquest programa.

El propi Buenafuente, no fa molt, a principis de novembre de l’any passat –aquí ho vaig explicar– es va baixar els pantalons, i fins i tot els calçotets, perquè el mestre Joao li analitzés el cul, ja que aquest acreditat vident és expert en veure el futur mirant-te l’ull del cul per la zona de retambufa.

Ara, això del Berto és diferent. No és gratuït. Té el seu fonament. El succés es va gestar arran del missatge que els va deixar gravat una jove comunicant que deia: «Ha dit Silvia Abril que quan escolta la veu d’Andreu Buenafuente li venen ganes d’anar al bany. Doncs resulta que la meva mare sempre que veu ’Late motiv’ i escolta Buenafuente ha d’anar al bany de seguida».

I va ser exactament llavors quan el Berto, corroborant el que la comunicant advertia, va dir: «La veu de Buenafuente relaxa els esfínters. Com més a prop estàs d’ell, més efecte té. Així que és normal que Silvia Abril vagi fluixa. Jo, que porto anys amb Buenafuente, vinc sempre preparat» i llavors va tenir lloc la imatge tan comentada: es va baixar els pantalons i ens va mostrar que dins dels calçotets hi porta uns dodotis, uns bolquers, per controlar l’evacuació que li pugui sobrevenir.

Notícies relacionades

¡Ah! És un tema molt interessant, i molt poc analitzat, que Buenafuente provoqui la dilatació dels músculs de l’anus i de la bufeta de l’orina. Però compte, no és un patrimoni que tingui ell en exclusiva. Està comprovat que estar-se moltes hores mirant un canal determinat pot arribar a produir efectes similars als del norovirus Norwalk, és a dir, una diarrea terrible i també vòmits. La intensitat d’aquest efecte és directament proporcional a la distància entre el televisor i nosaltres. O sigui que és bàsic mantenir una distància prudencial mínima.

Dimarts, a ‘La noche D’ (TVE-1) el formidable Dani Rovira va recordar amb molta intenció el que sempre els deia la seva mare, a ell i als seus germans, quan eren petits: «¡Nens, no us enganxeu tant a la tele!». ¡Ahh! Quanta saviesa enclou aquesta advertència de la mare de Dani Rovira.