DISSABTE, 13, A LES 19.15 HORES

Antena 3 ofereix en exclusiva l’entrevista de Meghan Markle i el príncep Harry

  • El canal emet de forma íntegra la conversa dels ducs de Sussex amb la periodista i presentadora nord-americana Oprah Winfrey

  • Els films ‘Meghan y Harry: un enlace real’ i ‘Meghan y Harry: un romance real’ completen la programació especial dedicada a la mediàtica parella

Antena 3 ofereix en exclusiva l’entrevista de Meghan Markle i el príncep Harry
2
Es llegeix en minuts

Antena 3 emet dissabte que ve, 13 de març, en exclusiva per a Espanya, l’entrevista íntegra que ha batut rècords i de què tothom parla, la que han concedit el príncep Harry i la seva dona, Meghan Markle, amb Oprah Winfrey a la cadena nord-americana CBS. 

L’entrevista més mediàtica dels últims anys, que ha superat ja els 50 milions d’espectadors a tot el món i que conté reveladores afirmacions dels ducs de Sussex, s’estrenarà en exclusiva a Espanya a Antena 3 aquest dissabte les 19.15 hores. L’entrevista es podrà seguir també sota l’opció de versió original subtitulada.

Amb motiu d’aquesta exclusiva, Antena 3 prepara una tarda especial, amb l’estrena a la televisió de la pel·lícula ‘Meghan y Harry: un enlace real’, a partir de les 16.00 hores, que relata els esdeveniments des que Meghan abandona Hollywood i se’n va a Buckingham amb Harry per als preparatius del casament fins al naixement del seu fill.

Després, a partir de les 17.45 hores, Antena 3 emetrà la pel·lícula ‘Meghan y Harry: un romance real’, que aborda com es van conèixer Meghan i Harry i com va començar la seva història d’amor. A més, la mediàtica entrevista també podrà veure’s a La Sexta diumenge a la nit, quan s'acabi ‘El objectivo de Ana Pastor’.

Declaracions explosives

En la que ha sigut definida pel ‘Daily Mirror’ com «la pitjor crisi reial en 85 anys de la monarquia britànica», l’entrevista de Meghan Markle, a què es va afegir posteriorment el príncep Harry, dona autèntics titulars bomba, que han fet parlar molt i que han deixat la casa reial britànica en una posició molt delicada, fins al punt que la reina Isabel II ha reaccionat gairebé 48 hores després manifestant estar «trista» i qualificant les sensacions dels ducs de Sussex com a «preocupants».

Superant totes les expectatives que dies abans havien envoltat l’entrevista, entre les revelacions més impactants es troba el calvari que segons van confessar va viure Meghan durant l’embaràs del seu fill Archie. A més, el matrimoni ha revelat el sexe del nadó que esperen, trencant una tradició en la família reial britànica, que espera fins al dia del naixement de la criatura per anunciar-ne el sexe.

Notícies relacionades

Un altre dels punts més polèmics és quan l’actriu assegura que diverses persones de la família reial van arribar a preguntar a Harry com de fosca podria arribar a ser la pell del seu fill, fent una referència explícita a les arrels afroamericanes de Meghan, que es va assabentar pel seu marit d’aquests comentaris. 

També ha aixecat una gran polèmica la relació amb la seva cunyada, Kate Middleton, que Meghan explica durant l’entrevista. Harry, per la seva banda, més mesurat que la seva dona, però que també deixa declaracions igualment polèmiques sobre la seva família, mostra decepció amb els membres de la família reial britànica. Una entrevista que ha remogut els fonaments del Palau de Buckingham.

Temes:

Oprah Winfrey