A la CBS

Les millors frases de l’entrevista a Meghan Markle

  • Les declaracions dels Ducs de Sussex amenacen de soscavar de nou l’estabilitat al si de la família reial britànica

Les millors frases de l’entrevista a Meghan Markle
3
Es llegeix en minuts

La duquessa de Sussex, Meghan Markle, ha confessat en una esperada entrevista que durant el temps que va passar amb la família reial britànica va tenir pensaments suïcides, mentre que també, junt amb el príncep Harry, ha denunciat racisme en la institució monàrquica britànica i ha fet una comparació entre la seva situació i la de la princesa Diana.

Aquestes són algunes de les principals frases de l’entrevista:

Sobre la pressió dels mitjans:

Meghan va revelar que la cobertura negativa en la premsa britànica l’havia portat a un punt en què «ja no volia viure».

«Sabia que si no ho deia, ho faria. I jo... simplement ja no volia viure més. I aquest era un pensament constant molt clar, real i aterridor».

Meghan, que es va casar amb el príncep Enric el 2018, va dir que havia informat a la família reial que estava lluitant i que necessitava ajuda professional, però li van dir que «no podia, que no seria bo per a la institució».

Sobre el seu primer embaràs:

Meghan, filla de pare blanc i mare negra, va revelar les preocupacions de la seva família sobre el to de pell que tindria el seu fill Archie, així com la seguretat a la qual tindria dret, abans del seu naixement el 6 de maig del 2019.

«En aquells mesos en què estava embarassada [...] vam tenir una sèrie de converses sobre el fet que no ‘se li donaria seguretat, no se li donaria un títol’ i també preocupacions i converses sobre com de fosca seria la seva pell quan naixés», va dir. «Aquestes eren converses que la família va sostenir» amb Enric.

Sobre la seva relació amb Kate Middleton:

Meghan va negar de ple haver fet plorar Kate Middleton, dona del príncep Guillem, abans del seu matrimoni amb Harry, i va afirmar que tot va ser una fabricació.

«Tothom a la institució sabien que no era cert», va dir Meghan. «Va passar el contrari», va afegir, i va dir que Kate «estava molesta per alguna cosa, però s’ho va guardar per a ella i es va disculpar».

«Uns dies abans del casament, estava molesta per alguna cosa [...], sobre els vestits de flors de nena, i això em va fer plorar i realment va ferir els meus sentiments».

Per Meghan, l’incident va ser «un punt d’inflexió» en les seves relacions amb la família reial.

«Sabien que no era cert. I vaig pensar, bé, si maten així les coses, llavors ¿què hi podem fer?»

«Vaig comprendre que no només no estava sent protegida, sinó que estaven disposats a mentir per protegir altres membres de la família».

El príncep Harry i la relació amb el seu pare

El príncep va parlar de la relació amb el seu pare. Va dir que es va sentir «realment decebut» per l’actitud del príncep Carles durant tota la situació, però que ara es parlaven.

«Tenim molta feina per fer, ¿saps? Em sento realment decebut, perquè ell va passar per una cosa similar. Ell sap com se sent el dolor», va dir Enric, recordant la crisi que va derivar en el divorci dels seus pares.

«Sempre estimaré» el príncep Carles –hereu del tron– i el príncep Guillem, el seu germà, que estan «atrapats» per les convencions de la monarquia. «El meu pare i el meu germà estan atrapats. No poden anar-se’n. I els tinc una gran compassió per això», va afirmar.

Notícies relacionades

Així mateix, va dir que ell i Meghan van fer «tot el possible» per mantenir-se a la família reial.

«M’entristeix que hagi passat el que va passar, però em sento còmode sabent que vam fer tot el que vam poder perquè funcionés», va assenyalar.