Ficció infantil

Netflix estrenarà el 16 de març la sèrie de Michelle Obama

La plataforma mostra les primeres imatges de ‘Gofre + Mochi’ amb l’exprimera dama de protagonista

2
Es llegeix en minuts

Netflix ha revelat aquest dimecres les primeres imatges de ‘Gofre + Mochi’, la seva nova sèrie en què participa Michelle Obama i que s’estrenarà a tot el món dimarts 16 de març. La ficció narra les aventures de dos grans amics que comparteixen el somni de convertir-se en xefs, i és fruit de l’acord de la plataforma amb Higher Ground Productions, la productora fundada per Barack i Michelle Obama.

Els dos protagonistes de la sèrie ensopeguen amb el problema que tot el que cuinen és de gel. Però quan passen a ser empleats d’un supermercat comença la seva gran aventura culinària. Al llarg del seu espectacular viatge gastronòmic comptaran amb l’ajuda de la propietària del supermercat, la senyora Obama (Michelle Obama), un magicarro volador que els servirà com a guia i la col·laboració de xefs de renom, cuiners casolans, nens i famosos.

«Em fa moltíssima il·lusió participar en aquesta sèrie tan graciosa, reconfortant i màgica. Tant de bo hagués existit ‘Gofre + Mochi’ quan les meves filles eren petites perquè és una sèrie formidable per veure en família i aporta als pares la tranquil·litat mental de saber que, a més, els seus petits aprenen alguna cosa», assegura Michelle Obama, per a qui aquest projecte «és, en molts aspectes, una prolongació de la feina» que va començar com a primera dama «per fomentar la salut infantil».

Recollir un ou trencat

«Sabem que a tothom li encanta un bon àpat i una bona història, i això és exactament el que ofereixen els nostres intrèpids herois: tant descobrint el potencial de les patates o el dels adobats com l’art de recollir un ou trencat», explica la que va ser primera dama dels EUA, a qui li encanta que Gofre i Mochi també s’impliquin i treballin amb ‘Partnership for Healthier America’ «per fomentar que els nens adquireixin hàbits més saludables i ajudar les famílies a accedir a aliments frescos per cuinar-los junts a casa».

Notícies relacionades

Creada per Erika Thormahlen i Jeremy Konner, la sèrie està protagonitzada per Michelle Obama, amb Michelle Zamora (Gofra), Russ Walko (Mochi i Intercomy), Jonathan Kidder (Zumbón), Diona Elise Burnett (Steve la Mopa i veu de Magicarro), Taleia Gilliam (Balda), Andy Hayward (moviment), Piotr Michael (veu de Mochi) i George Konner (veu d’Intercomy) completant l’equip.

A partir del 16 de març, Gofra i Mochi emprendran diferents missions a la recerca d’aliments i viatjaran a cuines, restaurants, granges i llars de tot el planeta amb l’objectiu de connectar amb cultures de diversos racons del món.