CITA MÀGICA A LA TELE

Els Reis Mags tenen les claus de la Televisió de L’Hospitalet

La cadena municipal estrena ‘La clau’, un curtmetratge de Juan Cruz i Produccions del Barri per a la nit de Reis

1
Es llegeix en minuts

Com tants altres ciutadans, els Reis d’Orient han hagut de reinventar-se en aquest any de pandèmia i restriccions i buscar maneres originals i alternatives per no faltar a la seva cita de la nit del 5 de gener. És el cas dels Reis mags que visiten L’Hospitalet de Llobregat que han trobat a la televisió municipal un inestimable aliat

Tot i que la tradicional cavalcada dels Reis d’Orient s’ha vist suspesa per l’excepcional situació sanitària provocada per la Covid-19, la visita de Ses Majestats a la ciutat està assegurada, però amb un format una mica diferent. En aquesta ocasió, Melcior, Gaspar i Baltasar no es passejaran pels carrers el 5 de gener saludant a petits i grans, sinó que estaran presents a les pantalles del televisor amb el curtmetratge ‘La clau’.

Una benvinguda especial

És el 5 de gener i aquest any hi haurà cavalcada. Fa molt temps que els adults es comporten de manera molt estranya i a la Paula li inquieta especialment que la clau que obre totes les llars de la ciutat no arribi als Reis d’Orient i d’aquesta manera no puguin deixar els regals a tots els nens de la ciutat.

Notícies relacionades

Aquest és el plantejament del curtmetratge escrit i produït per Juan Cruz, dirigit per Elena Trapé i produït per Produccions del Barri. ‘La clau’ s’ha creat especialment per donar la benvinguda als Reis d’Orient en aquest 2021. També firmen aquest projecte cinematogràfic Leire Martínez, Aina Cruz, Alba Florejachs i Ses Majestats els Reis d’Orient, amb la col·laboració del grup Estopa.

Produccions del Barri és una productora de televisió liderada per Jordi Évole i Ramón Lara, amb més de 20 anys de trajectòria, que s’estrena en el format de ficció amb aquest curtmetratge. La productora està al capdavant de programes de televisió tals com’ Salvados’ i ‘Lo de Évole’ i dels documentals ‘Eso que tú me das’, ‘Astral’ i ‘Matchday: inside FC Barcelona’, entre d’altres.