Tornada enganxat al virus

Frank Cuesta analitza la situació dels animals durant la pandèmia

‘Wild Frank: la nueva realidad animal’ recorrerà des de la selva de Tailàndia fins a les places de toros, els espectacles amb elefants i el circ

1
Es llegeix en minuts

La paralització de l’activitat no essencial en gran part del planeta ha afectat enormement a la vida humana, però també està tenint un gran impacte sobre la vida animal. Aquesta és la premissa amb què torna aquest diumenge ‘Wild Frank’ (DMax, 21.30 hores), en una nova temporada en què Frank Cuesta i el seu equip analitzaran la situació dels animals després de la pandèmia a Espanya i al sud-est asiàtic. Quatre nous episodis prometedors que recorren des de la selva de Tailàndia fins a les places de toros, els espectacles amb elefants i el circ.

Sota el títol ‘Wild Frank: la nueva realidad animal’, el programa respondrà a qüestions com si han augmentat els abandonaments o les adopcions en les protectores i si ha decrescut el trànsit il·legal d’animals com a conseqüència de les restriccions de mobilitat entre països. La situació en què es troba avui dia la vida salvatge serà un altre dels epicentres d’aquesta nova entrega.

Des de la seva casa a Tailàndia, Frank s’encarregarà de mostrar com ha canviat la vida en la regió asiàtica i de quina manera està afectant la fauna local, recorrent la selva, els mercats, els zoos i els centres d’animals tailandesos. Mentrestant, un equip del programa s’encarregarà d’analitzar la situació dels animals en diferents punts d’Espanya assistits pel mateix Frank. Gràcies a les noves tecnologies, podrà observar també com ha canviat la vida dels animals després dels mesos de confinament i la paralització de l’activitat en diferents àmbits del país.

Toros i circ

Notícies relacionades

El programa farà un recorregut per diferents espais i activitats que giren entorn dels animals i que s’han vist directament afectats per la desaparició dels esdeveniments multitudinaris i del turisme. Així, Frank s’endinsarà en la situació actual dels espectacles protagonitzats per animals, una indústria molt arrelada tant a la cultura espanyola, amb els toros i el circ, com a l’asiàtica, on són famosos els xous amb cocodrils o elefants.

A més, Frank i el seu equip aprofundiran en la batalla que s’ha creat per l’espai entre l’home i les espècies salvatges, el trànsit il·legal d’animals després de la quarantena, així com els reptes que afronten els centres d’animals en captiveri, tant a Espanya com al sud-est asiàtic.