LA QUARTA TEMPORADA, AL NOVEMBRE

Gillian Anderson, així és la Thatcher de 'The Crown'

Netflix publica les primeres imatges de la quarta temporada de la sèrie, que s'estrenarà el 15 de novembre

Emma Corrin encarnarà la princesa Diana

zentauroepp55173707 the crown200929163032

zentauroepp55173707 the crown200929163032

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO

Netflix continua oferint petits avanços de l’esperada quarta temporada de ‘The Crown’. La plataforma de ‘streaming’ ha publicat diverses fotografies de dues de les noves i rellevants incorporacions: les actrius Gillian Anderson com la primera ministra Margaret Thatcher i Emma Corrin, que encarna la princesa Diana. La jove actriu de 24 anys va debutar en el cine amb el drama històric ‘Misbehavior’ (2019) i es va estrenar a la televisió amb la sèrie ‘Pennyworth’.

Anderson (‘Expediente X’, ‘Sex Education’) i Corrin se sumen així a un elenc coral en el qual destaquen Olivia Colman (en la que serà la seva última temporada) com la reina Isabel II, Josh O’Connor com el príncep Carles, Marion Bailey com la reina Madre i Emerald Fennell com a Camilla Parker Bowles, entre d’altres.

Notícies relacionades

La quarta temporada, que s’estrenarà el pròxim 15 de novembre, se situa a principis dels anys 80 marcats per una profunda crisi econòmica i en un moment en què el Govern de Margaret Thatcher emprèn una dura reconversió industrial que provocarà un enorme malestar social i condueix el país a la Guerra de les Malvines. Mentrestant, en la Família Reial preocupa la solteria del príncep Carles, que segueix sense nòvia als 30 anys. L’inesperat idil·li de Carles amb la jove ‘lady’ Diana Spencer serà la història de conte de fades que el poble britànic necessita en un moment tan convuls. Però, rere les portes del palau, la Família Reial  cada vegada està més dividida.

Aturada per la pandèmia

La gravació de la quarta temporada va acabar al març, just abans de la pandèmia, i serà l’última tanda d’episodis abans que es puguin reprendre les gravacions de la cinquena temporada, que està prevista que comenci a filmar-se l’any vinent, per la qual cosa és molt probable que la temporada cinc no s’emeti a Netflix fins al 2022. Tot i que es va especular que aquesta cinquena entrega seria l’última, el creador de la sèrie, Peter Morgan, va confirmar fa poques setmanes que la popular i aclamada ficció tindrà una sisena i última temporada.

Temes:

Netflix Sèries