CAPÍTOL ESPECIAL

'El ala oeste de la Casa Blanca' torna per cridar al vot als EUA

Bill Clinton i Michelle Obama seran alguns dels vips que apareixeran en aquest episodi, que s'emetrà el 15 d'octubre

1497812 59

1497812 59

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

La reunió de ‘Friends’ no serà l’únic capítol especial que prepara per a aquesta tardor HBO Max, ja que la cadena ha anunciat que treballa en el retrobament del repartiment de la mítica sèrie ‘El ala oeste de la Casa Blanca’. Per primera vegada en 17 anys, l’elenc de la sèrie es retrobarà amb el seu creador, Aaron Sorkin, i el director i productor executiu, Thomas Schlamme. Serà el pròxim 15 d’octubre.

¿El motiu? Cridar al vot en les pròximes eleccions als Estats Units, que se celebraran dimarts, 3 de novembre, i en les quals els nord-americans hauran de decidir qui es quedarà a viure a la Casa Blanca en els pròxims anys: Donald Trump Joe Biden.

Una miqueta abans, l’Administració Bartlet, l’equip del president dels EUA en la sèrie de ‘El ala oeste de la Casa Blanca’, pilotarà el país (tot i que sigui a la petita pantalla).

De nou es podrà veure Martin Sheen com a president, al costat del repartiment original de la ficció que es va emetre entre 1999 i el 2006.

Els actors de ‘El ala oeste de la Casa Blanca’ es retrobaran en un capítol especial d’HBO Max.

Convidats de luxe

El capítol especial reprendrà l’episodi 15 de la tercera temporada, ‘Hartsfield’s Landing’, amb Rob Lowe, Dulé Hill, Allison Janney, Janel Moloney, Richard Schiff, Bradley Whitford, Anna Deavere Smith, a més de Sheen. Quan es va emetre el capítol, el 27 de febrer del 2002, en al NBC, Josh (Whitford) el preocupaven els 42 vots d’un poble remot de New Hampshire, ja que se’n podria inferir qui guanyaria les primàries en aquest estat.

La guinda d’aquesta reunió especial a HBO Max és que comptarà, a més, amb convidats de luxe. L’expresident Bill Clinton, l’actor i cantant Lin-Manuel Miranda i Michelle Obama, exprimera dama i copresidenta de ‘When We All Vote’, una organització sense ànim de lucre que promou la participació electoral, el mateix objectiu d’aquest capítol. Per rematar la festa, el programa l’obrirà el músic i compositor Snuffy Walden amb una interpretació acústica del tema principal de la capçalera de la sèrie i tancarà el xou la banda de folk rock The Avett Brothers.

Martin Sheen, el president, al Despatx Oval de ‘El oeste de la Casa Blanca’. / HBO MAX

Una sèrie amb solera

Notícies relacionades

‘El ala oeste de la Casa Blanca’ és una de les sèries més famoses i premiades de la televisió. Va estar en antena set temporades, amb 155 episodis. En total va guanyar 27 premis Emmy.

De moment, i per obrir boca, HBO Max ha llançat una imatge promocional, en blanc i negre, amb el president Bartlet, al Despatx Oval. I la revista ’Entertainment Weekly’ també els ha dedicat una portada.