ESPECIAL A TV-3

Els actors de 'Com si fos ahir' fan memòria

Els actors de 'Com si fos ahir' fan memòria

JOAN CORTADELLAS

Es llegeix en minuts

EL PERIÓDICO

Després de l’ensurt que va suposar que TV-3 anunciés al juny que se suprimiria la telenovel·la de les sobretaules Com si fos ahir (CSFA) per problemes pressupostaris, l’equip ja ha començat a gravar nous capítols per a la nova temporada, que comença dilluns, 21. Però abans, per fer un recordatori del moment que van quedar els personatges quan es va produir l’aturada motivada per la pandèmia del coronavirus, la cadena ofereix aquest divendres, 18 (15.50 hores), un especial amb el millor de la temporada que es va interrompre al març.   

Així, en l’espai, de 45 minuts de duradaels mateixos actors recordaran el punt en el qual van quedar les seves trames perquè el teleespectador pugui reprendre-les com si, no haguessin passat sis mesos des de l’emissió de l’últim capítol. 

Et pot interesar

 Aquestes narracions s’acompanyaran de les seqüències corresponents, ja que, de vegades, la versió del personatge no coincideix exactament amb el que va passar. Serà, per tant, un resum de la temporada ple d’humor en el qual no faltarà una sorpresa final: un material inèdit  que servirà d’avanç del que passarà aquesta temporada. Seguidament, actors i creadors de la sèrie faran un Instagram Live en el qual els teleespectadors podran fer-los preguntes. 

 

Temes:

TV-3