NOU FITXATGE

Elizabeth Debicki serà la nova Diana de Gal·les a 'The Crown'

L'actriu substituirà Emma Corrin en les dues últimes temporades de l'exitosa sèrie de Netflix

zentauroepp54528583 gente combo200817145458

zentauroepp54528583 gente combo200817145458 / JACQUELINE ARZT

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO

Elizabeth Debicki (El gran Gatsby, El infiltrado) farà de princesa Diana de Gal·les a la cinquena i sisena temporades de The Crown, la sèrie de Netflix que s’acomiadarà amb aquestes dues entregues de manera definitiva. L’actriu australiana substituirà Emma Corrin, una intèrpret poc coneguda que ha donat vida a una Lady Di jove en la quarta temporada, l’estrena del qual està prevista per a finals d’any.

Debicki ha respost a aquest encàrrec tan important amb un comunicat. «L’esperit, les paraules i les accions de la princesa Diana viuen en el cor de molts. És un autèntic honor i privilegi unir-me a aquesta sèrie magistral que m’ha tingut enganxada des del seu primer episodi», ha declarat. L’actriu interpretarà la dona de Carles quan es va convertir en la icona de Lady Di, durant l’etapa del divorci i la seva tràgica mort. 

Els seus papers a Hollywood

Debicki ja ha tingut papers importants a Hollywood. El que la va fer arribar a la fama va ser el que va interpretar El gran Gatsby però també ha intervingut en pel·lícules com Operación U.N.C.L.E.Everest, Guardianes de la Galaxia Vol 2. i Viudas.

Així mateix, The Crown no serà la seva primera experiència en la petita pantalla, ja que va ser una de les protagonistes d’El infiltrado (d’El infiltrado The night manager) i va intervenir en les sèries The Kettering Incident i Rake. Ara l’espera una estrena que podria arribar a finals d’agost: el de la nova pel·lícula de Christopher Nolan, Tenet, en el qual té un paper secundari.

Les altres incorporacions

Notícies relacionades

El rodatge de la quarta temporada de The Crown va finalitzar una mica abans de l’inici de l’alarma sanitària, amb la qual cosa espera la seva estrena, que encara no té data. La gravació de la cinquena, no obstant, no es preveu per abans de juny del 2021. Mentrestant s’estan realitzant els fitxatges per a les dues últimes temporades, amb la qual cosa en el repartiment hi haurà altres canvis.

Així, Imelda Staunton serà Isabel II (abans havien fet el paper de la Reina d’Anglaterra Claire Foy i Olivia Colman); Lesley Manville (El hilo invisible), la princesa Margarita, i Jonathan Pryce (Joc de trons), Felip d’Edimburg. Els actors substituiran Olivia Colman, Helena Bonham Carter i Tobias Menzies, que encara apareixen a la quarta temporada.