NOVA PEL·LÍCULA

Julia Roberts i Denzel Washington tornaran a treballar junts per a Netflix

Sam Esmail, creador de 'Mr. Robot' i director de 'Homecoming', la primera temporada del qual protagonitza l'actriu, dirigirà el film de ciència-ficció 'Leave the world behind'

Els dos actors ja van treballar junts el 1993 en 'L'informe Pelicà' i l'artista li va entregar a l'actor el seu primer Oscar pel seu paper 'Training day: Dia d'entrenament'

combo

combo

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

Julia Roberts, l’oscaritzada actriu que va ser ‘nòvia d’Amèrica’ als 90, i Denzel Washinton, una altra de les llegendes de Hollywood que més premis Oscar i Globus d’Or atresora, tornen a col·laborar junts en una pel·lícula per a Netflix, que segur que serà una de les apostes més fortes per a la pròxima temporada. Titulada ‘Leave the world behind’ [‘Deixa el món enrere’], i basada en la novel·la homònima de Rumaan Alam –que a la tardor es publicarà als EUA a HarperCollins Ecco-, serà dirigida per Sam Esmail. El creador de la sèrie ‘Mr Robot’ ja ha dirigit Roberts en la primera temporada de ‘Homecoming’ (Amazon Prime).

Segons el mitjà especialitzat ‘Deadline’, el projecte va despertar l’interès de diversos gegants de Hollywood, amb més de 10 ofertes entre les quals també va figurar la tecnològica Apple –cada vegada més immersa en el negoci audiovisual–, tot i que finalment se l’ha emportat el gegant de l’‘streaming’.

A grans trets, ‘Leave the world behind’ és una inquietant història de ciència-ficció sobre dues famílies, desconegudes entre si, que es veuen obligats a passar juntes un llarg cap de setmana que surt terriblement malament.

Amanda i Clay, un matrimoni amb fills adolescents se’n van de vacances lluny de l’atrafegament de Nova York. Però els amos de la casa hi tornen després d’una misteriosa apagada a la ciutat. No funciona internet, ni la tele, ni el telèfon i no hi ha manera de saber què està passant, ni per què els animals del bosc estan fugint. Roberts interpreta Amanda, la mare de la família blanca, i Washington, al pare de la família de propietaris negres. 

Roberts (57 anys) i Washington (65) ja van treballar junts el 1993, en ‘L’informe Pelicà’. A més ella va ser l’encarregada de donar-li l’Oscar al millor actor per ‘Training day: Dia d'entrenament’ (2001).

Denzel Washington li fa un petó als Oscars del 2002. / AP / KEVORK DJANSEZIAN

Nous projectes després de la pandèmia

Sembla que la plataforma va reprenent a poc a poc l’activitat congelada pel coronavirus. Aquesta mateixa setmana Netflix ha donat a conèixer un altre gran projecte per als pròxims mesos, amb Ryan Gosling i Chris Evans protagonitzant ‘The Gray Man’, una pel·lícula a què destinarà 200 milions de dòlars, el pressupost més gran fins al moment per a una cinta original de la plataforma.

Notícies relacionades

El ‘thriller’ serà dirigit pels germans Russo, els que van trencar la taquilla amb ‘Vengadores: Endgame’, i, d’acord amb la premsa especialitzada a Hollywood, podria convertir-se en una nova franquícia per al gegant de l’‘streaming’ al nivell de James Bond.

Els dos anuncis arriben després que Netflix anunciés els seus resultats financers per al segon trimestre del 2020, en el qual ha sumat 10 milions d’abonats, que fan un total de 26 milions d’usuaris nous des de començament d’any.