DIMECRES, 10, A TVE-1

'OT 2020' arriba per fi al seu final

Els telespectadors decidiran aquest dimecres qui guanyarà aquesta atípica edició entre els seus cinc finalistes: Anaju, Eva, Flavio, Hugo i Nía

La gala comptarà amb l'actuació conjunta dels 16 concursants del 'talent', així com de Famous, Lola Índigo i La Oreja de Van Gogh

zentauroepp53701861 extra  finalistas ot200609142731

zentauroepp53701861 extra finalistas ot200609142731 / Jose Irun

2
Es llegeix en minuts
Inés Álvarez
Inés Álvarez

Periodista

Especialista en programes de televisió i sèries

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Ha sigut l’edició més atípica de la història d’OT. I la més llarga. Perquè la pandèmia va obligar a parar-la el 16 de març i, malgrat els dubtes inicials, es va reprendre el 13 de maig, adaptada a les noves normes de seguretat. I, ara, arriba per fi a la final. Anaju, Eva, Flavio, Hugo i Nía, els cinc finalistes, optaran aquest dimecres, dia 10, en una gala que emet TVE-1 (22.05), a convertir-se en el guanyador o guanyadora i emportar-se els 100.000 euros de premi en metàl·lic. El single, no, perquè ja surten tots amb un senzill sota el braç, i alguns, amb un contracte o recolzament d’una discogràfica per començar a treballar quan abandonin l’Acadèmia.

Però això ja és el futur. El present ara té forma de gala, en la qual els cinc ‘triomfets’ hauran de mostrar com han evolucionat durant el seu pas pel ‘talent’ i qui d’ells es mereix el premi a la final més disputada de la història del programa, que presentarà per última vegada Roberto Leal, ja que és el nou fitxatge estrella d’Antena 3.

Cançons de la gala 0

I per veure aquest canvi, els concursants interpretaran un medley (la que permet elegir 16 dels 18 joves que van quedar d’un càsting de més de 10.000 persones). La de Terol Anaju repetirà CatalinaCatalin, de Rosalía; la corunyèsa Eva, Let’s twist again, de Chubby Checker; el murcià Flavio, Your man, de Josh Turner; el cordovès Hugo, Lobos, de Leiva, i la tenerifenca Nía, I like it, de Cardi B i Bad Bunny.  

Seguidament, donaran pas a les seves actuacions individuals: Anaju defensarà 7 rings, d’Ariana Grande; Eva, People help the people, de Birdy; Flavio, Death of bachelor, de Panic! At The Disco; Hugo, Radioactive, d’Imagine Dragons, i Nía, Say something, d’A Great Big World & Christina Aguilera. 

Tres senzills

Després d’aquestes actuacions, es bloquejaran les línies i dos concursants quedaran sense opció al premi. Els tres que ocupin les primeres places del concurs produït per RTVE en col·laboració amb Gestmusic Endemol podran interpretar el ‘single’ que han compost a l’Acadèmia i que ja és al mercat: Me iré (Anaju), Dumb (Eva), Calma (Flavio), Demonios (Hugo) i Ocho maravillas (Nía).  I es tornaran a obrir les línies.   

Notícies relacionades

No faltarà la cançó grupal, que en aquesta ocasió seran dues: la que van compondre conjuntament amb Andrés Súarez, Sal de mí, i Sal de mí,Díselo a la vida,un dels concursants eliminats, que cantaran els 16 nois després de viure dimarts un emotiu retrobament per fer els assajos.

Però a la gala hi haurà més convidats. I dos d’ells estan relacionats amb el ‘talent’: Famous, guanyador de l’edició del 2018 i que cedirà el testimoni, cantarà Hoy ya no, i Lola Índigo, concursant de la del 2017, presentarà Mala Cara i oferirà 4 besos. A més, La Oreja de Van Gogh interpretarà Abrázame. Uns temes molt propis per a l’edició més carinyosa de la història del talent (i que podria ser l’última), que aquesta vegada sí que diu adeu.