AQUEST DIMARTS, A LES 22.30

DMAX busca l'Atlàntida a les illes Canàries i Santorini

Un equip d'experts intentaran esbrinar en 'Grandes documentales' la veritat que amaga la misteriosa illa dels textos de Plató

atlantida / periodico

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO

El canal DMAX ofereix cada dimarts des de fa més d’un mes grans documentals al voltant dels grans misteris i històries del planeta. Aquesta vegada, el protagonista serà ‘La Atlántida’, un documental que estrenarà aquest dimarts, 26, a les 22.30 hores i que explorarà les profunditats marines per descobrir la veritat sobre la mítica ciutat perduda.

Els millors geòlegs i exploradors liderats per Martin Pepper posaran fil a l’agulla per mirar de descobrir algunes pistes que revelin on pot trobar-se l’Atlàntida. «La nostra intenció és trobar un lloc del planeta que encaixi amb la descripció que tenim de l’Atlàntida i l’únic que en sabem és el que va escriure Plató», assegura Pepper.

Per fer-ho, l’equip d’experts comptarà amb l’última tecnologia subaquàtica, des de vehicles que els permetran explorar els mars i oceans fins a un sistema d’escàner que els ajudarà a conèixer què s’amaga a sota de l’oceà.

Els orígens

Notícies relacionades

Els experts començaran la seva expedició al mig del mar Mediterrani, a l’illa de Santorini, a Grècia, per indagar en una de les teories més conegudes que asseguren que l’Atlàntida podria tractar-se en realitat de la bonica Santorini.

Així mateix, es traslladaran fins a les illes Canàries, ja que el seu origen volcànic també encaixa amb les descripcions de la ciutat perduda. Allà trobaran unes misterioses mòmies, que podrien convertir-se en la prova definitiva que demostri que les restes de la coneguda Atlàntida reposen sota les illes Canàries.

Temes:

Canàries