a TVE-1

'MasterChef 8' instal·la la cuina a 'La casa de papel'

El 'talent' culinari de La 1 visita el set del rodatge de la sèrie d'èxit d'Antena 3

jueces-y-actores

jueces-y-actores

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO

El popular concurs de TVE-1 trasllada els fogons per primera vegada en la seva història al set del rodatge d’una sèrie. Aspirants i jurat agafen les paelles, els ganivets i les cassoles per instal·lar-se al set del rodatge de La casa de papel, la ficció d’èxit produïda per Atresmedia i Vancouver Media.

Emmarcada en la prova d’exteriors, els aspirants de MasterChef 8 s’enfronten a un repte d’altura al colar-se al plató que simula ser l’interior del Banc d’Espanya, en una de les ficcions espanyoles de més èxit de la història.

Els actors Itziar Ituño (Raquel Murillo, ‘Lisboa’), Enrique Arce (Arturo Román), Fernando Cayo (el coronel Tamayo) i Fernando Soto (l’inspector Ángel), a més d’una bona part de l’equip tècnic, això és, un total de 48 convidats, provaran el menú internacional que, com a homenatge a la sèrie, els aspirants duran a terme.

Així mateix, aquesta nit començarà amb una de les proves de cuina més estimada i temuda del concurs: la rebosteria. El primer repte consistirà a fer, en 90 minuts, unes postres amb fruites que faci que els concursants tornin a la seva infància. El pastisser català Christian Escribà, que ostenta el premi al millor pastisser concedit per la Reial Acadèmia de la Gastronomia, és el primer convidat d’una nit que acabarà amb una prova d’eliminació en què, més que mai, el temps serà or.

Notícies relacionades

Els davantals negres escolliran una caixa que amaga ingredients per valor de 5, 15, 25, 35, 45 i 55 euros. Amb aquests productes elaboraran un gran plat que els permeti continuar una setmana més en el talent culinari, tenint en compte que el millor de la prova exterior s’encarregarà de repartir el temps per cuinar entre els seus companys, adjudicant 20, 30, 45, 55, 65 i 75 minuts a cadascun dels concursants.

Per demostrar que amb pocs diners es poden fer coses extraordinàries, el membre del jurat Jordi Cruz presentarà una formidable proposta de 15 euros.

Temes:

Masterchef TVE