TU I JO SOM TRES

Sánchez segons TV-3: un Gila estrambòtic

zentauroepp53170653 televisi n  monegal200419195846

zentauroepp53170653 televisi n monegal200419195846

1
Es llegeix en minuts
Ferran Monegal

Si dijous al Polònia van clonar Pepe Rubianes per atiar Pedro Sánchez, dissabte a El Palmar de Troya FAQS van utilitzar l’estil Miguel Gila per donar-li xarop d’estopa. ¡Ah! Sempre els dic que TV-3 és un artefacte perfecte. Com a trituradora electrodomèstica no té rival. Això sí, sempre tritura en la mateixa direcció. L’avantatge del Polònia és que són la Commedia dell’Arte moderna. Això del FAQS és una altra cosa. D’art res. És fonamentalisme i tribunal de la inquisició, tot alhora.  En aquesta sessió ens van passar un vídeo còmic en què es veia Sánchez  en una de les seves al·locucions sobre el Covid-19, amb casc i camisa vermella parlant per telèfon amb l’enemic. Era com un Gila estrambòtic. Aquesta tira còmica va ser divertida. Les poques pinzellades humorístiques que de tant en tant ensenyen mentre celebren la missa, no són el problema.

El que és fort són les manipulacions que irradien sobre la parròquia. Pretenen fer-ho passar per periodisme, però és adoctrinament pur i sectari. Per exemple, en aquesta mateixa sessió ens van dir que analitzarien com comuniquen la crisi del coronavirus els dirigents polítics quan surten a la tele. Primer vídeo: les vegades que Pedro Sánchez diu «unitat» en les seves al·locucions. ¡Ah! Això d’unitat dins Espanya els posa dels nervis. Segon vídeo: les vegades que Sánchez utilitza la paraula «guerra». Tercer vídeo: les vegades que Sánchez surt acompanyat d’algun militar, una cosa horrorosa perquè és bel·licisme al màxim. De les al·locucions de Torra no en van treure ni una. De les conselleres Budó i Vergés –que algunes són per sucar-hi pa– tampoc. ¡Ah! Curiosa pluralitat la d’aquesta analítica: Només Sánchez. És lògic: mort el periodisme ¡visca l’activisme!

Notícies relacionades

Al final van treure un moment el conseller Buch, les seves elucubracions sobre el nombre de mascaretes –això que Ada Colau va anomenar fanatisme, i que Rufián ho va assimilar a una pallassada, opinions de les quals al FAQS van evitar informar-nos, naturalment– i també de Buch van comentar la manera displicent d’utilitzar la llengua castellana quan cita el Govern espanyol. Van concloure que són inofensives picades d’ullet de complicitat amb la seva parròquia. ¡Ah! Aquesta consigna que segueix TV-3, de cascar Sánchez com sigui, provoca alegria a VOX i el PP. S’han transformat de sobte en companys de viatge en la seva estratègia d’assetjament i demolició del Govern.