AMB BLAS CANTÓ

Espanya participarà en el pla b d'Eurovisió 2020

Un programa especial, 'Europe shine a light', el 16 de maig, emetrà totes les cançons de l'edició suspesa pel coronavirus

blas-alta-3

blas-alta-3

1
Es llegeix en minuts

Encara que el festival d’Eurovisió d’aquest any va ser cancel·lat pel coronavirus, els ‘eurofans’ de tot el món podran disfrutar d’un programa especial que retrà homenatge a les cançons participants en la 65a edició del concurs.

‘Europe shine a light’ s’emetrà a TVE-1 el 16 de maig a les 21.00 hores i comptarà amb la participació de Blas Cantó amb el seu tema ‘Universo’, el cantant que finalment representarà Espanya en l’edició d’Eurovisió del 2021.

Presentadors d’edicions passades

Notícies relacionades

La Unió Europea de Radiodifusió (UER) ha preparat aquest especial juntament amb les emissores neerlandeses NPO, NOS i Avrotros i que recordarà les 41 cançons que havien de competir aquest any a Rotterdam. Els encarregats de presentar el xou seran Chantal Janzen i Edsilia Rombley (d’Eurovisió 1998 i 2007, respectivament), i Jan Smit.

‘Europe shine a light’ intentarà reunir tots els artistes d’aquesta edició des dels seus respectius països perquè interpretin temes de la història d’Eurovisió amb lletres que siguin inspiradores per suportar la crisi del coronavirus.