VÍDEO EMOTIU

L'actriu que encarna La Veneno revela que té càncer de pulmó

Isabel Torres anuncia que té metàstasi i serà operada a finals d'abril

zentauroepp51002561 gente television  isabel torres  daniela santiago y king jed200330165720

zentauroepp51002561 gente television isabel torres daniela santiago y king jed200330165720

1
Es llegeix en minuts
Efe

Isabel Torres, actriu que interpreta La Veneno en la seva última etapa de la vida dins de la sèrie creada per Los Javis, ha anunciat aquest dilluns que té càncer de pulmó amb metàstasi als ossos i que serà intervinguda el pròxim 2 d’abril.

Després de l’allau de felicitacions i missatges de recolzament per la seva gran interpretació a ‘Veneno’, sèrie sobre la vida de l’actriu Cristina Ortiz estrenada aquest 29 de març a Atresplayer Premium, l’actriu canària Isabel Torres ha acudit a les seves xarxes socials per explicar la delicada situació a què fa front aquests dies.

«No he pogut contestar a tothom perquè ahir va ser una allau tan immensa de missatges, d’àudios i de trucades. Se m’ha acudit fer aquest vídeo perquè la situació que tinc ara de salut és molt complicada. Per als que em coneixen, saben que tinc un càncer de pulmó amb metàstasi als ossos i m’està causant molt dolor i molts problemes», ha explicat l’actriu, visiblement emocionada, en un vídeo d’Instagram.

A l’anunci de la seva malaltia, la canària, que va explicar fa uns dies que es va haver d’engreixar 20 quilos per interpretar La Veneno, ha sumat el seu agraïment a tots els missatges i felicitacions i ha explicat que deixarà les xarxes socials durant un temps per descansar i poder ser intervinguda aquest dijous 2 d’abril: «El motiu d’aquest missatge és per dir-vos que em desconnectaré uns dies perquè, si no, ‘Veneno’ em superarà , i he de cuidar la Isabel».

«El meu cos no està ara com per poder fer front a aquest èxit tan meravellós que he esperat tota la meva vida. Ara, de l’únic que he de preocupar-me, és de poder tirar endavant per poder disfrutar-lo», ha reconegut entre llàgrimes l’actriu.

‘Veneno’, la ficció produïda per Atresmedia Studios en col·laboració amb Suma Llatina i amb la producció associada d’Apache Films, va emetre aquest diumenge 29 de març el seu primer capítol com a ‘pròleg’ d’una història que haurà d’esperar per ser emesa completament fins que el rodatge de la resta de capítols, aturat per la crisi del coronavirus, pugui dur-se a terme. 

Notícies relacionades

Agència EFE

Temas: