suspensió temporal

Tanca 'Operación Triunfo' pel coronavirus

Les gales «es reprendran quan la situació millori i es pugui realitzar el programa amb absoluta normalitat»

captura-de-pantalla-2020-03-15-a-las-224017-1

captura-de-pantalla-2020-03-15-a-las-224017-1

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

RTVE i Gestmusic han decidit conjuntament el tancament temporal de l’Acadèmia d’‘Operación Triunfo’, així com la suspensió de l’edició 2020 del programa, «ja que no es pot mantenir el format de gales» que caracteritza al ‘talent’ musical.

Així ho ha donat a conèixer aquest dilluns la Corporació pública, que ha assegurat que l’activitat a l’Acadèmia que dirigeix Noemí Galera i les gales «es reprendran quan la situació millori i es pugui realitzar el programa amb absoluta normalitat».

D’aquesta manera, els concursants tornaran a casa seva amb la família fins que tot es normalitzi. «Això no és el final, és un punt i a part», ha comunicat Noemí Galera els alumnes.

Gala atípica

Notícies relacionades

Aquest diumenge, l’estat d’alarma decretat dissabte pel Govern va obligar el programa de Gestmusic a prendre mesures respecte a la novena gala. A principis de setmana es confirmava la supressió total de públic al plató durant l’emissió del programa, però l’evolució del coronavirus i les decisions del Govern han fet que s’haguessin de buscar alternatives. Així, els concursants van poder parlar amb els seus familiars per saber que es trobaven bé i valorar la seva continuïtat en el programa. Tots ells, sense excepció, optaven per quedar-se a l’Acadèmia.

A més, Roberto Leal, que presentava la gala des de casa seva, a Madrid, va començar el programa amb 25 minuts de retard i agraint als professionals sanitaris l’incessant treball d’aquests dies per mirar d’aturar l’avenç del Covid-19.