24 d’oct 2020

Anar al contingut

EL DIMARTS 10 DE MARÇ

Programa especial sobre el coronavirus a TV-3

'El nou coronavirus. Volem saber' recollirà les preguntes dels espectadors, que seran contestades per experts en ciència, economia, psicologia i salut pública

El Periódico

Programa especial sobre el coronavirus a TV-3

Jonathan Brady PA Wire dpa

TV-3 emetrà aquest dimarts 10 de març a les 21.55 hores El nou coronavirus. Volem saber’, un programa especial que, de la mà de diversos experts, pretén resoldre els dubtes dels espectadors al voltant del nou virus.

Laia Servera serà l’encarregada de presentar i dirigir el programa, que començarà amb una conversa amb el doctor Antoni Trilla, cap de Medicina Preventiva de l’Hospital Clínic, que explicarà què és el Covid-19 i aclarirà tots els efectes que la malaltia pot provocar a curt i llarg termini.

En la segona part, el programa comptarà amb la presència d’experts en economia, psicologia i salut pública per analitzar l’afectació que té aquest nou virus en el nostre dia a dia.

¿Com es poden enviar preguntes?

La presentadora traslladarà als experts les preguntes formulades pels espectadors, abans i durant el programa, perquè puguin ser respostes en directe.

Per això el programa compta amb diferents vies habilitades perquè tot el que vulgui pugui enviar els dubtes que tingui. Es pot fer mitjançant Twitter amb l’etiqueta #VolemSaber, enviant un correu electrònic a volemsabertv3@ccma.cat o bé escrivint un WhatsApp al 667 116 842. Totes aquestes vies estaran obertes fins al final del programa.