Relleu

Jorge Cadaval serà el nou 'paisano'

L'humorista rodarà quatre capítols del programa de TVE-1

ialvarez9058321 television jorge cadaval  en el programa mira quien baila 7 200110181255

ialvarez9058321 television jorge cadaval en el programa mira quien baila 7 200110181255

1
Es llegeix en minuts
Marisa de Dios
Marisa de Dios

Periodista

Especialista en sèries i programes de televisió

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Quim Masferrer ja porta set temporades sent ‘El foraster’ de TV-3, convivint durant uns dies amb els habitants dels pobles més petits de Catalunya, però la versió espanyola del programa, que emet TVE-1, continua canviant de presentador. Després d’haver tingut Pablo Chiapella, Edu Soto i Eva Hache, Jorge Cadaval ha començat aquesta setmana a rodar capítols de l’espai.

Tal com ha sabut EL PERIÓDICO, l’humorista del duo Los Morancos es posarà al capdavant de quatre episodis d’‘El paisano’. De moment, aquesta setmana el rodatge l’ha portat fins a Ezcaray, el poble de La Rioja en què ja es van gravar les dues temporades de la sèrie de TVE-1 ‘Olmos y Robles’.

Produït per Brutal Media (productora catalana responsable també d’‘El foraster’ i de sèries com ‘Les de l’hoquei’), ‘El paisano’ va començar la seva etapa televisiva a TVE-1 el maig del 2018 amb l’actor Pablo Chiapella (l’Amador de ‘La que se avecina’) com a presentador.

Notícies relacionades

El setembre del 2019 va agafar el relleu Eva Hache (canviant el títol del programa per ‘La paisana’) i, el novembre, Edu Soto, que va estar al capdavant de sis programes, tot i que la versió del còmic català s’havia rodat abans que la de l’exjurat de ‘Got talent’.

Basat en l’exitós ‘El foraster’ de TV-3, actualment en emissió a la tele autonòmica catalana, ‘El paisano’ és una adaptació de l’espai danès ‘Comedy on the edge’. En cada emissió, el presentador visita un poble diferent per descobrir els seus habitants i, després, escenificar un monòleg al teatre de la localitat traient punta, amb moltes notes de tendresa, a les peculiaritats dels veïns.

Temes:

TVE