DECLARACIONS POLÈMIQUES

Les xarxes recorden a Carlos Herrera la seva promesa d'exiliar-se a Somàlia

El presentador del matinal 'Herrera en COPE' va assegurar el febrer del 2016 que un Govern deL PSOE i Podem faria que se n'anés al país africà

zentauroepp31523257 television el periodista carlos herrera cocina en la casa de200107203248

zentauroepp31523257 television el periodista carlos herrera cocina en la casa de200107203248

1
Es llegeix en minuts
Vega S. Sánchez
Vega S. Sánchez

Periodista

Especialista en animals, plantes i curiositats

Ubicada/t a Barcelona

ver +

El presentador del matinal ‘Herrera en COPE’ va assegurar el febrer del 2016 que un Govern del PSOE i Podem faria que demanés asil a Somàlia. «Amb Errejón a Interior i amb el nen de la Bescansa... No. Amb la Bescansa en realitat a Sanitat, etcètera, etcètera. Jo deia que era per demanar asil a Somàlia. La situació en aquest país africà és molt més agradable, amb les seves platges i tal, que el que ens espera a Espanya», donant a entendre el perill que comportaria un Govern de Pedro Sánchez amb Pablo Iglesias.

1489448171014 / periodico

Ja llavors, la majoria d’usuaris de xarxes socials van criticar les paraules del locutor, que qüestionaven que a Somàlia acceptessin «immigrants» com Herrera o l’instaven a agafar un avió «com més aviat millor». Fins i tot el mateix periodista es va fer ressò d’aquestes peticions en el seu programa i va assegurar que el que més li agradava deia: «Última hora, Somàlia declara persona non grata Carlos Herrera. ‘A aquesta perla us la quedeu vosaltres’, declara el primer ministre». 

Aquest dimarts, després de materialitzar-se l’elecció de Pedro Sánchez com a president del Govern, tant ‘Carlos Herrera’ com ‘Somàlia’ s’han convertit en ‘trending topic’, recordant al periodista la seva promesa de demanar «asil a Somàlia» i fent broma amb el fet que ja tenen suficient al país africà perquè a sobre els n’arribi una altra.

Notícies relacionades

D’altres, amb més broma, li han enviat els horaris dels vols a Somàlia i no han faltat els que demanen que l’extrema dreta faci una col·lecta per pagar el bitllet al locutor.

I també han sigut nombroses les veus que han demanat que en el seu viatge l’acompanyin els també periodistes Eduardo Inda, Herman Terstch i Jiménez Losantos.