NIT DE CAP D'ANY A LES TELES

Pedroche torna a 'donar la campanada

El vestit/cuirassa de galàctica gladiadora de l'estrella d'A-3 TV ha sigut el més provocador, davant l'elegància d'Anne Igartiburu (TVE-1) i Paz Padilla (T-5)

El lapsus més gran l'ha tingut Roberto Herrera a TVE-1 a les Canàries, i el moment més divertit,Tomàs Molina i Jordi Cruanyes amb el seu petó a TV-3

zentauroepp51545120 pedroche200101181304

zentauroepp51545120 pedroche200101181304 / ABDUCIDO POR EL TRAP

4
Es llegeix en minuts
Inés Álvarez
Inés Álvarez

Periodista

Especialista en programes de televisió i sèries

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Ho ha tornat a fer. Agradarà més o menys el vestidet en qüestió, però s’ha reconèixer que Cristina Pedroche s’ha quedat de nou amb el personal. Després de tanta transparència i unes orles de flors en forma de biquini, era difícil endevinar quin seria el nou pas. Tot i que vist el vídeo de promoció de les campanes 2019 d’Antena 3, en què suposadament passejava nua per la Puerta del Sol, era de preveure que aniria tapada fins a les celles. I gairebé. El vestit/cuirassa daurat i negre de galàctica gladiadora que no ensenyava res, però que ho insinuava tot l’ha fet donar de nou la campanada. Que d’això es tracta.

 

Tot i que les campanades, no ho oblidem, no són només una desfilada de models, i la nit va donar lloc a moments complicats, entranyables i divertits. El més delicat va ser el que hauria pogut provocar l’ennuegada amb el raïm dels canaris pel lapsus del presentador de les de TVE-1 a Las Palmas de Gran Canària, Roberto Herrera, que va secundar la cantant Ruth Lorenzo. Herrera va advertir que el carilló del rellotge de la Catedral de Santa Ana durava tres minuts, quan en faltava només un per a les 0.00 hores, amb la qual cosa es van topar amb els quarts i les campanades de cop i volta. No hi va haver víctimes. Només enutjos.

Anne Igartiburu i Roberto Leal, a TVE-1. / RTVE

El moment entranyable, per la seva banda, el va protagonitzar Roberto Leal, que va haver de fer el cor fort per donar les campanades quatre dies després de la mort del seu pare. El presentador de TVE-1 va aprofitar per recordar les persones que se n’han anat i llançar una advertència: «Tenim trucades perdudes dels nostres pares, tenim missatges que anem posposant i algun dia serà tard». Mentre que els diàlegs més divertits i gamberros els van oferir Iñaki López i Cristina Pardo, que van apostar per unes campanades plenes d’humor amb aparicions estel·lars d’habituals de La Sexta com Paco Marhuenda i José Revilla.

El petó de Jordi Cruanyes i Tomàs Molina, amb Maria Fernández Vidal com a testimoni, a TV-3. / TVC

També van oferir un toc divertit l’assumpte el trio del ‘TN vespre’ de TV-3, encarregats de les campanades d’aquest any, quan Tomàs Molina i Jordi Cruanyes van simular fer-li un petó a Maria Fernández Vidal a l’uníson i van acabar donant-se un abrupte petonet als llavis. Una picada d’ullet ‘gai-friendly’ per a unes campanades presidides per l’impressionant espectacle coreogràfic de la companyia francesa Groupe F celebrat a l’Avinguda Maria Cristina de Barcelona

Els modelets

El vestit de Pedroche, dissenyat per ella mateixa i el seu estilista Josie i realitzat per Jacinto de Manuel amb vidre reciclat i pa d’or, es va emportar l’Oscar a la provocació (mai millor dit, perquè en els mems la comparaven amb la cèlebre estatueta, i amb el robot de ‘Star Wars’ C3PO i el de ‘Metropolis’, de Friz Lang ), però en una altra lliga, la de l’elegància, competien aquest any la veterana Anne Igartiburu (TVE-1), amb un ajustat vestit de Lorenzo Caprile color guinda i la principiant Paz Padilla (Tele 5), amb un disseny blanc d’alta costura d’Alejandro de Miguel (tot i que prèviament va parodiar a Pedroche traient-se la capa amb expectació per mostrar un ridícul pijama de pigues).

Paz Padilla i Jesús Vázquez, a Tele 5. / MEDIASET

Molt de prop els seguia Maria Fernández Vidal, amb un vestit de vellut blau d’escot barco. Cristina Pardo, amb el seu vestit també de vellut blau amb mànigues abullonades no buscava competir, però estava sòbriament elegant. Quant als presentadors (Alberto Chicote, Jesús Vázquez, Roberto Leal, Jordi Cruanyes i Tomàs Molina), elegància general en vestits foscos, amb l’excepció d’Iñaki López, que es va atrevir amb una jaqueta blanca i corbata de llacet. Quan la seva companya va fer broma amb la seva aparença de cambrer, el periodista de ‘La Sexta noche’ li va replicar: «Esperava aquest comentari a les xarxes, però no primer de tu», cosa que ella va postil·lar: «Així ho avortem».

Iñaki López i Cristina Pardo, a La Sexta. / Atresmedia

Notícies relacionades

Tot i que la nota més intencionadament esperpèntica la va donar, com ja va sent habitual, el marit de la Pedroche, el xef Dabiz Muñoz, que tot i que no és en nòmina de cap cadena és un protagonista més de les campanades a l’enfundar-se el modelet que ella ha lluït l’any anterior (en aquest cas el biquini elaborat amb flors) i mostrar-se a les xarxes. Sempre la supera. La incògnita és com s’ho farà l’any que ve per omplir la sinuosa i curvilínia cuirassa que heretarà de la seva nòvia.