TU I JO SOM TRES

Sumen 165 anys d'edat i desborden amor

La parella més longeva de la història de 'First dates' ens dona una lliçó

tu y yo somos tres por ferran monegal / periodico

1
Es llegeix en minuts
Ferran Monegal
Ferran Monegal

Crític de televisió

ver +

Em sembla que és la parella més gran que ha aparegut en tota la història de First dates (Cuatro). L’Elena i el Domingo, de 83 i 82 anys, respectivament. O sigui, 165 anys condensats en una tauleta del restaurant de l’amor. L’Elena, asturiana resident a Platja d’Aro, té una particularitat existencial interessant. Es va divorciar fa més de 30 anys, en aquella època en què el divorci a Espanya era un viacrucis, i si l’aconseguies, et costava un ronyó. Va haver de pagar 275.000 pessetes per poder desfer-se d’un agre pollastre que passava d’ella. El programa li tenia preparada una parella que li va agradar. El Domingo, vidu resident a Barcelona. Deia ell: «M’ha agradat, l’Elena. Està ben cuidada, bastant arregladeta, la veig molt bé». A ella també li va agradar: «L’he vist net, polit, prudent». I quan ja havien passat l’equador del sopar, vam veure aquesta bonica escena que apareix a la foto: L’Elena va punxar una mica del seu plat amb la forquilla, i l’hi va posar a la boqueta del Domingo. I ell, embadalit com un pardal orfe, menjava amb un indescriptible plaer. ¡Ahh!  Quina estampa més educativa i tendra. L’Elena i el Domingo haurien de participar en les reunions de Sánchez amb Podem i amb ERC. Potser aprendrien d’aquesta parella alguna cosa de profit.

Notícies relacionades

PINZELLADES BOB POP .– Sempre és un plaer escoltarBob Pop amb les seves sonores advertències sobre l’actualitat més ardent. «Passen coses prodigioses –deia l’altre dia a Late motiv–, ara trobes catòlics que són racistes, gent de dretes que vota la ultradreta, multinacionals contaminants que patrocinen una cimera d’emergència climàtica». ¡Ahh! Les paradoxals meravelles del món modern, passades pel filtre Bob Pop, es transformen en una alerta lluminosa.

TV-3  VOL ANAR A EUROVISIÓ .– La presidenta en funcions de la Corpo ha demanat que incloguin TV-3 a Eurovisió i li han dit que no pot ser perquè no és una cadena d’Estat. És un argument discutible. Les cadenes autonòmiques podrien tenir un tracte especial sobre això. L’argument definitiu és un altre. Eurovisió és un concurs musical de cadenes públiques. TV-3, encara que la paguem tots, s’ha transformat en una cadena privada des de fa gairebé almenys tres anys.