com les pel·lícules

La sèrie d''El senyor dels anells' es rodarà a Nova Zelanda

Juan Antonio Bayona dirigirà els dos primers capítols de la ficció d'Amazon Prime

eyeofsauron

eyeofsauron

1
Es llegeix en minuts

Tal com ja va passar amb la trilogia cinematogràfica, Nova Zelanda tornarà a ser l’escenari d’‘El senyor dels anells’ en la seva adaptació televisiva. Així ho ha anunciat avui Amazon, que oferirà la sèrie a la seva plataforma Prime Video.

Dirigida per Juan Antonio Bayona Juan Antonio Bayona, la ficció ja està en fase de preproducció, i el rodatge començarà a Auckland en els pròxims mesos. 

«Mentre buscàvem la localització per poder donar vida a la bellesa de la Segona Edat de la Terra Mitjana, sabíem que necessitàvem trobar un lloc majestuós, amb costes verges, boscos i muntanyes, que també són escenari d’altres produccions de primera categoria, a més d’estudis, artesans i més personal altament qualificat i amb experiència. Estem molt contents de poder confirmar oficialment que Nova Zelanda serà la casa de la nostra sèrie basada en la història d’‘El senyor dels anells’ de J.R.R. Tolkien», han confirmat els ‘showrunners’ i productors executius J.D. Payne i Patrick McKay.

Abans que ‘La comunitat de l’anell’

Notícies relacionades

Situada a la Terra Mitjana, l’adaptació televisiva explorarà noves trames que precedeixen ‘La comunitat de l’anell’ de J.R.R. Tolkien. Les seves adaptacions cinematogràfiques que portar a terme el director Peter Jackson van aconseguir una taquilla mundial combinada de prop de 6.000 milions de dòlars i juntes van rebre un total de 17 Oscars, incloent-hi el de millor pel·lícula.

Bayona (‘L’orfenat’, ‘Jurassic Park: el reino caído’) dirigirà els dos primers capítols i també serà productor executiu, amb la seva sòcia Belén Atienza. La producció executiva va a càrrec de Lindsey Weber (‘10 Cloverfield Lane), Bruce Richmond (‘Joc de trons’), Gene Kelly (‘Boardwalk Empire’), Sharon Tal Yguado, Gennifer Hutchison (‘Breaking bad’), Jason Cahill (‘Los Soprano’) i Justin Doble ’(Stranger things).