Dones contra el crim

TNT estrena la sèrie policial canadenca protagonitzada per un trio femení de detectius que opera a Toronto

ialvarez49507623 serie tnt the detail190822162328

ialvarez49507623 serie tnt the detail190822162328

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO

Tres dones detectives disposades a netejar la ciutat de Toronto de criminals. Aquesta és la proposta que fa TNT amb la sèrie canadenca‘The detail’, amb la qual s’apunta al nou corrent que no vol que les dones facin només d’ajudantes de l’home protagonista, amb qui manté una contínua i evident tensió sexual no resolta. 

Tot i que és cert que a ‘Els àngels de Charlie’ (sèrie emesa a finals dels anys 70) els personatges principals eren tres noies (a l’home, l’omnipresent Charlie, no se’l veia) i eren d’allò més empoderades.

Notícies relacionades

Però anem per la nova sèrie que TNT estrena aquest dijous, dia 22 (22.15 h)TNT estrena aquest dijous, dia 22 (22.15 h), protagonitzada per aquests nous ‘àngels exterminadors’. Del delicte, és clar. El paper protagonista, el de la detectiu d’homicidis Stevie Hall, l’interpreta l’actriu anglesaAngela Griffin, que treballa braç a braç amb la detectiu Jacqueline Jack Cooper, a qui dona vida la canadencaShenae Grimes-Beech, i amb la inspectora Fiona Currie, interpretada per la també canadencaWendy Crewson.I, com que són dones, a més de resoldre els homicidis hauran de lluitar amb les seves vides privades. I la sèrie també va d’això. 

Tot i que aquesta producció té guions propis, elformat està basat en el drama britànic ‘Scott & Bailey’. TNT emetrà els 10 capítols que componen la primera temporada, els únics, ja que es va decidir no gravar-ne cap més. 

Temes:

Sèries Toronto