DEBUT EN LA FICCIÓ

Orange també produirà sèries

L'operadora anuncia el rodatge amb l'empresa catalana Mediapro d'una ficció que s'estrenarà a la seva plataforma de tele

Orange també produirà sèries

JOSEP LAGO

1
Es llegeix en minuts

El‘boom’ de les sèries de televisió continua sense tocar sostre. Si fins ara l’única operadora de ‘telecos’ que produïa les seves pròpies ficcions era Telefónica, a la seva plataforma Movistar+, Orange acaba d’anunciar que s'afegeix al negoci amb una ficció que es començarà a rodar després de l’estiu i que s’estrenarà a la seva plataforma de tele, Orange TV.   Segons ha anunciat aquest dimarts, 30 de juliol, la mateixa empresa de telefonia.

 La sèrie, el guionista de la qual és José A. Pérez Ledo, autor de dues novel·les ('Esto no es una historia de amor, 'Un lugar al que volver'), i creador i director del programa de TVE 'Órbita Laika',  "serà una ficció de gènere, amb grans dosisd’adrenalina, destinada a un 'target' comercial de perfil jove –explica en la seva nota Orange. La producció, el rodatge de la qual començarà la pròxima tardor, comptarà a més amb una estructura narrativa nova, recolzada en l’ús de les noves tecnologies, que tindran una presència destacada, tant des del punt de visual com dramàtic".

La producció d’aquest projecte anirà a càrrec de 100 Balas ('Vota Juan', ‘Olmos y Robles’, 'Chiringuito de Pepe'...), productora propietat de l’empresa catalana The Mediapro Studio. ('Malaka', 'Perdida', 'Vis a Vis: El Oasis', 'Por H o por B', 'The Paradise'...)

Notícies relacionades

“La demostrada experiència de The Mediapro Studio en el camp de la producció fan que sigui el millor company de viatge que podríem tenir per posar en marxa el primer projecte de ficció de la nostra plataforma televisiva, que, d’aquesta forma, enriqueix encara més la seva gran oferta de continguts”, ha comentat José Antonio Guzmán, director d’Orange TV.

Tal com assenyala el comunicat, aquesta producció és la primera d’una "nova etapa de col·laboració" entre la productora de Mediapro i Orange.

Temes:

Orange Mediapro