ESTRENA DILLUNS

Francesc Mauri llança el seu 'Globus sonda' a TV-3

El meteoròleg entrevista 10 personatges, entre els quals es troben Josep Maria Pou i Xantal Llavina, a 2.000 metres pel cel de Catalunya

Candela Figueras els seguirà en un cotxe amb una persona relacionada amb el convidat que li farà preguntes personals i haurà d'endevinar qui és

ialvarez48919608 gente television programa globus sonda190712141841

ialvarez48919608 gente television programa globus sonda190712141841

2
Es llegeix en minuts
Inés Álvarez
Inés Álvarez

Periodista

Especialista en programes de televisió i sèries

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Una entrevista amb un personatge conegut a bord d’un globus a 2.000 metres d’altura, sobrevolant Catalunya i els seus espectaculars paisatges. Aquesta és l’original proposta que fa TV-3 amb el programa ‘Globus sonda’, que estrena aquest dilluns, 29 de juliol (22.48 hores). L’amfitrió d’aquest particular vol és el meteoròleg Francesc Mauri, que conversarà amb els 10 convidats en aquest inèdit plató que toca el cel. La periodista Candela Figueras, per la seva part, els seguirà en un cotxe acompanyada per una persona que coneix bé l’entrevistat i que li farà tres preguntes que li donarà una pista sobre qui és. Tot i que no sempre ho endevinen.

Un globus sobrevola Catalunya amb Francesc Mauri i l’entrevistat al seu interior. / TVC

“No ens consta cap programa al món mundial en el qual es faci una entrevista a bord d’un globus”, avança l’home del temps de TV-3. L’excèntrica idea la va tenir Joan Domènech, gerent de la productora Boxcom i director del programa, que és d’Igualada, bressol dels aerostàtics. De fet, els pilots són Àngel Aguirre i Miquel Mesegué, dos grans experts que el manegen “com qui va amb cotxe o amb bicicleta”, assegura Mauri.

Vistes espectaculars

No obstant, és inevitable que els entrevistats sentin com a mínim inquietud a l’alçar el vol. Josep Maria Pou, Araceli Segarra, Òscar Fernández, Enric Masip, Xantal Llavina, Miguel Torres i Sergi Ferrer-Salat van ser alguns dels agosarats, però, segons el meteoròleg, un d’ells va ser qui més fort s’agafava: Josep Maria Pou. “Estava recelós, però van ser només els tres primers minuts”.

Notícies relacionades

A Mauri li ha fet especial il·lusió poder entrevistar els empresaris Ferrer-Salat (De Laboratoris Ferrer) i Torres (de Vins Torres): “A qui se’ls ha fet molt poques entrevistes, perquè són molt discrets amb la seva vida personal”. El teleespectador, a més de conèixer anècdotes del personatge, descobrirà des del cel espectaculars vistes de l’Empordà, el delta de l’Ebre, el Bages, Vic i Esterri d’Àneu, entre altres zones de Catalunya.

Candela Figueras, malgrat que s’ha perdut les vistes, ha disfrutat amb les anècdotes que li explicava el còmplice amb qui viatjava amb cotxe: “Mentre els convidats s’agafen fort a la cistella pensant quan aterraran, nosaltres anem al cotxe de seguiment. El còmplice, que coneix bé el convidat, m’explicarà d’ell coses personals, que no íntimes. Per a això ja estan altres programa d’altres cadenes”, explica. “I des del globus han d’endevinar qui pot ser aquesta persona que m’està xivant aquestes coses. Quan baixen, prenem un esmorzar amb productes típics de la zona per treure els nervis del vol”. I destensar l’estómac encongit.

Temes:

TV-3