EN FASE DE DESENVOLUPAMENT

Warner ressuscita 'Els Picapedra'

La històrica sèrie animada dels anys 60, que ja ha sigut portada al cine en dues ocasions, tornarà amb nous episodis

picapiedra

picapiedra

1
Es llegeix en minuts

El 30 de setembre de 1960, la cadena nord-americana ABC va estrenar ‘The Flintstones’ (‘Els Picapedra’), original sèrie de dibuixos animats d’una família en una molt actual edat de pedraedat de pedra que es va convertir en un dels èxits més grans de la història de la televisió. I més de mig segle després del seu naixement, la productora Warner Bros en prepara una nova versió, segons ha avançat aquest dijous, 11 de juliol, en exclusiva la revista ‘Variety’.

D’acord amb aquest mitjà especialitzat en Hollywood, els estudis d’animació de Warner Bros crearan aquesta nova etapa de la sèrie juntament amb la productora de l’actriu Elizabeth Banks (‘Els jocs de la fam’), Brownstone, tot i que encara no han especificat ni la data d’estrena ni la plataforma en què s’emetrà.

El projecte, en fase de desenvolupament, pretén crear una sèrie animada per a un públic adult, de gènere comèdia i dissenyada per emetre’s en horari de màxima audiència.

Per a la nova versió, que serà independent de l’originalcreada per Hanna-BarberaHanna-Barbera, els productors tenen la intenció de comptar amb alguns dels personatges de la trama original.

‘Els Picapedra’ va aconseguir èxit internacional entre els anys 1960 i 1966, amb més de 150 episodis en sis temporades. La carismàtica família, formada per Fred, Wilma i Pebbles Picapedra i la seva mascota Dino estava acompanyada en la majoria de capítols pels Terregam: el millor amic de Fred, Barney, la millor amiga de Wilma, Betty, i el seu fill, Bam-Bam.

Aquest no és el primer intent de recuperar aquesta sèrie del segle XX, de la qual ja s’han emès alguns especials en televisió i dues pel·lícules amb actors reals inspirades en el seu univers: el 1994, Steven Spielberg (Steven Spielrock, en els títols de crèdit) va produir, una pel·lícula en imatge real protagonitzada per John Goodman. I el 2000 es va estrenar una altra adaptació en imatge real, ‘Los Picapiedra en Viva Rock Vegas’, amb Mark Addy i Stephen Baldwin.

Notícies relacionades

La cadena Fox va ser l’última en iniciar un projecte per crear una nova sèrie, però no va prosperar.

Fins a l’estrena d’‘Els Simpson’, ‘Els Picapedra’ va ser la sèrie animada més exitosa i lucrativa de la història de la televisió durant tres dècades. A més, ha sigut considerada per nombroses llistes especialitzades, com la de la revista ‘TV Guide’, com una de les millors sèries de dibuixos animats de tots els temps.