2,5 euros al mes

Tele 5 se suma a les plataformes de pagament

Mediaset llançarà el 12 de juliol la seva nova oferta per internet, Mitele Plus

mitele

mitele

1
Es llegeix en minuts

Mediaset Espanya també s’enganxa al 'boom’ de les plataformes de televisió de pagament per internet. L’empresa de Tele 5 i Cuatro ha anunciat aquest divendres, 12 de juliol, la seva entrada en el negoci i la distribució de continguts audiovisuals de pagament amb el llançament de l’aplicació Mitele Plus. Aquesta nova oferta es posarà en marxa el pròxim dilluns, 22 de juliol, per 2,5 euros al mes, o 25 euros a l’any, inclosos impostos.

Segons ha informat el grup audiovisual, Mitele Plus estarà disponible per a PC, dispositius mòbils i pròximament també per a 'smart TV' (televisors amb connexió a internet). D’aquesta forma, els usuaris de l’aplicació podran accedir a tot el contingut, en directe o a la carta, sense cap mena de prescripció comercial.

Mitele ja existeix a internet des de fa anys, però fins ara només era una web gratuïta, amb publicitat, en la qual es recollien (a la carta i en directe) tots els programes emesos per les cadenes de Mediaset, així com canals específics per a la xarxa.    

"Mediaset Espanya inaugura una nova etapa de la televisió comercial al nostre país, oferint en aquesta primera fase un contingut lliure d’interrupcions que suposa el punt de partida del desenvolupament d’un pla molt ambiciós de transformació digital que reforçarà la televisió com a mitjà líder", ha explicat l’empresa.

Notícies relacionades

En aquest sentit, Mediaset Espanya ha assenyalat que treballa des del 2017 amb un equip multidisciplinari denominat MediasetData, compost per responsables de les direccions de tecnologia, continguts i comercial digital, en una sèrie de projectes basats en 'big data' i intel·ligència artificial per a la creació de noves fórmules de comunicació personalitzada i segmentada.

Mediaset s’uneix així a les grans cadenes espanyoles que ja tenen oferta per internet, com és el cas d’Atresmedia (amb Atresplayer, també de pagamentAtresplayer) i RTVE (Playz, gratuïta).Playz

Temes:

Telecinco