TU I JO SOM TRES

Cruyff tenia la pilota; Tele 5 té la Pantoja

tu y yo somos tres por ferran monegal / periodico

1
Es llegeix en minuts
Ferran Monegal
Ferran Monegal

Crític de televisió

ver +

Si tens la pilota, i la mous, l’equip contrari no fa gols. Aquesta famosa màxima de Johan Cruyff, base del mític rondo del Barça, és exactament el que està fent Tele 5 amb Isabel Pantoja. ¡Ah! Aquesta tècnica, que en el futbol adquireix categoria artística, en la tele és una cosa més abarnegada, però s’aconsegueixen uns colossals resultats de negoci. Mediaset acaba de moure la pilota traient de Cayo Cochinos la Pantoja (Supervivientes, T-5). És una jugada de pissarra.  Un moviment de pilota de gran perfecció. Estan aconseguint un xafarranxo de primera. Tothom parla d’això. En el programa de diumenge, 7 de juliol, connexió de Jordi González amb laPantoja. Un rètol posava “En directe, des de l’hotel”. ¡Ah! ¿Des de quin hotel? Hi ha mitjans que adverteixen que ja estava a Madrid des de feia almenys 24 hores. Segon: lectura del comunicat mèdic. Un altre encert. No sabem quin metges ho firmen ni quin tipus de malaltia pateix per haver d’abandonar el reality show tan ràpidament.  O sigui, material per a l’especulació i la xafarderia. Tercer: emissió de les immediates protestes del playboy de proximitat Colate, que deia que a la Pantoja se li ha donat un tracte de favor i que segurament tot això ja venia estipulat en el contracte que va firmar prèviament.

I, tot seguit, intervenció de Jordi González interpretant el paper de portaveu de la comèdia –molt bona interpretació per cert–, dient: “¡Qui dubti de l’honestedat d’aquest programa que vagi als jutjats! ¡En aquesta cadena els 'realities' són sagrats! Si vols dir mentides, ¡et poses la llengua pel cul, Colate!”. ¡Ah! Un moviment circular de pilota, escenificat perfectament, que serveix amb safata els temes que protagonitzarà la Pantoja pròximament als platós. És a dir, conclòs el pacte de les 10 setmanes entre mosquits hondurenys, ara passaran a la següent fase de joc: els rondos per la cadena fins que arribi el setembre i facin un altre gol per l’escaire: la Pantoja serà jurat d’un nou talent musical que T-5 ja està preparant a tota velocitat.

Notícies relacionades

“Si tu tens la pilota, el rival no la té”. Efectivament.  Quin gran error el del rival, A-3. No té la pilota. Així li va. Fa dos mesos que perd per gairebé quatre gols (quatre punts de share) de diferència. No ha sabut agafar la pilota. No ha entès que l’únic que volia Isabel Pantoja eren diners.